Най-големият сайт за бойни спортове

       

Ще може ли Jon Jones да покаже истинския си характер?

Ще може ли Jon Jones да покаже истинския си характер?
Публикувано на: Май 21, 2012 в 09:19 ч
Снимка: staticflickr.com

Jones е на 24 години. Той може да е направил много за тази възраст, може да е вече баща, но все още е млад човек.

Това не го извинява за инцидента, в който участва. Не е и причина за него. Не е случайно, че в статистиката на правителството, най-често катастрофи в пияно състояние правят шофьори между 21-24 години.

Когато човек съзрява и има вече време зад себе си, той разбира често, че младостта е прекарано време в глупости и надежда за оцеляване.

За щастие на Jones, той оцеля. От друга страна обаче, живота му ще стане по-малко комфортен. Ще трябва да отговори на някои въпроси, ще започне да привчлиа лоши погледи и критика. Тепърва ще се случват подобни неща. Най-недоволни ще се неговите спонсори. Дългоочакваната му сделка с Nike? Тази случка вероятно ще бъде проблем.

Как ще се справи с това?

Винаги е лесно да се усмихваш и да се представяш добре, когато времената са добри. Но не е лесно, когато всички те сочат с пръст. Парите могат да привлекат добър адвокат, PR екип и ново Бентли, но не могат да възстановят репутацията.

Ще успее ли Jon Jones да покаже истински характер сега?

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

Топ 10 на най-добрите бойци в смесените бойни изкуства

Топ 10 на най-добрите бойци в смесените бойни изкуства
Време е отново за "топ 10" на най-добрите "pound-for-pound" бойци в смесените бойни изкуства. Статистиката е направена от американското спортно списание "USA Today", което прави подобен анализа на всеки четири месеца.
Статии » март 19, 2012 (33)
цялата статия

Jon Jones срещу Rampage Jackson. Кой има по-добра статистика?

Jon Jones срещу Rampage Jackson. Кой има по-добра статистика?
Цифрите никога не лъжат. Но не и те се бият в клетката. Точно за това не може им имаме 100% доверие. Всичко ще се реши в събота вечер.
Статии » септември 23, 2011 (2)
цялата статия
Мнения в Facebook