Зареждане

Конър Макгрегър се превърна в тъжен клоун

Конър Макгрегър се превърна в тъжен клоун
Публикувано на: Октомври 13, 2022 в 00:00 ч
Нека Конър Макгрегър вече се фокусира върху филмовата си кариера.

Макгрегър без сянка на съмнение е един от най-великите бойци в историята на ММА. Шампионски колани в две тегловни категории, невероятна популярност и един куп рекорди. "The Notorious" вписа името си в историята на спорта със златни букви.

Но както много велики спортисти, Конър пропиля шанса да си тръгне навреме. И сега той се превръща в тъжен клоун, който е готов на всякакви изцепки, за да остане релевантен. Макгрегър дори е готов да покаже как неговата съпруга му прави свирка, за да пишат за него в медиите.


Това е една негова черта, която много дразни неговите колеги. Бившият шампион на UFC в две тегловни категории Хенри Сехудо е един от тези, които се дразнят. Той смята, че Макгрегър е ужасен и вече му е писнало от него.

„По дяволите, Конър Макгрегър е просто ужасен! Никога не бих ходил на тренировъчен лагер с него. Той е ужасен. Писна ми от него. И това е всичко, което бих искал да кажа. Той може да направи услуга и да коленичи пред мен.", споделя Сехудо.

Наскоро и Нейт Диас критикува Макгрегър. В социалните мрежи Конър се изхвърли с постовете си, което принуди Нейт да го постави на място.

„Държиш се така, сякаш все още можеш да се биеш. Актьор", написа Нейт по адрес на Конър.

В последните дни Конър си създаде поредната вражда с ММА боец. Той започна да се репчи на Майкъл Биспинг и го заплаши с побой. Майкъл също е сред тези, които вече не могат да понасят изцепките на суперзвездата.

„Нивото на слава, което Конър достигна, е просто огромно. Това се случва много, много рядко. Говорим за знаменитости от списък "А". Има много хора на това ниво, но е адски рядко да го постигнете. 

Познавам няколко от тези хора и те наистина са самотни. Те не могат да отидат никъде, не могат да се доверят на хората.", каза Биспинг.

Макгрегър не желае да признае, че е приключил като спортист. Той загуби 3 от последните си 4 битки, а сега си почива. Ваканцията на легендата вече се проточи 15 месеца. Но Конър все още говори за шампионски колани, за нови предизвикателства и обещава да нокаутира всички.


За какво? В крайна сметка никой не приема думите му на сериозно, като се има предвид, че "Notorious" беше оставен на мира дори от антидопинговата служба, въпреки обвиненията за използване на стероиди. И без постоянни проверки връщането в октагона е просто невъзможно.

Освен това Макгрегър има известни проблеми с алкохола. Жозе Алдо и други звезди многократно са споменавали колко често и изобилно пият алкохол ирландците. Каква е възвръщаемостта му при сегашното ниво на конкуренцията ?

Нямаше да има оплаквания, ако ирландецът просто се радваше на живота и не говореше за бъдещи победи. Имаме чувството, че Конър просто е останал без мотивация. Не е изненадващо, като се има предвид колко е спечелил през кариерата си. Сега неговата съдба са само демонстративни битки.

И, разбира се, филмова кариера. Макгрегър вече се снима в екшън филм - Холивуд изглежда му отива идеално. За разлика от спортните умения, невероятната харизма ще остане завинаги с Конър. Нека ни радва на екрана, а не да се прави на активен спортист.

Винаги ще помним Макгрегър като главната звезда на UFC в последните 10 години. Именно ирландецът направи организацията на Дейна Уайт невероятно популярна. Сега е време да напусне UFC - предстоят му нови постижения, но не в клетката!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес