Зареждане

Александър Емеляненко залага всичко в битката със Святослав Коваленко

Александър Емеляненко залага всичко в битката със Святослав Коваленко
Публикувано на: Декември 6, 2022 в 14:00 ч
Остават по-малко от две седмици до следващата битка на скандалния Александър Емеляненко.


На 16 декември състезателят отново ще влезе в октагона, за да се бие по правилата на смесените бойни изкуства за първи път през последната година. Съперник на Емеляненко-младши в турнира на REN TV Fight Club ще бъде известният поп-MMA боец и блогър Святослав Коваленко.

Известни имена като Вячеслав Дацик и Вячеслав Василевски също ще участват в бойната вечер. Но Емеляненко, както обикновено е в основната битка. Припомнете си, че преди няколко месеца братът на "Последния император" беше тежко нокаутиран от Дацик за 12 секунди.

Малко по-късно бойците имаха минутен спаринг в специален малък ринг, но дори и там Александър се оказа губещ. Емеляненко се срина под градушка от удари на "Червения Тарзан". Мнозина смятат, че причината за провала на Емеляненко е твърде краткият период на възстановяване след тежките запои.

Сега Александър си почина малко повече и смело се втурва в нова битка. Опазването на здравето определено не е в неговите правила. Емеляненко трябваше да се бие преди месец, но битката му с шефа на лигата Арена, Сергей Йеркаев се провали по организационни причини.

Ето защо сега Александър ще се изправи срещу Коваленко, популярен блогър с добър опит в поп-ММА. Святослав няма професионален опит, но този човек е доста опасен и има много здрава челюст. В последната битка Коваленко победи друг известен блогър - Артьом Тарасов.

Емеляненко по едно време лесно победи същия Тарасов, като имаше няколко дузини излишни килограми и слаба подготовка. Дори в сегашното си състояние Александър е длъжен да победи Коваленко. Той е задължен да го направи поради кардиналната разлика в нивото на уменията.

В крайна сметка винаги може да наблегне на уменията си в самбото и да доминира над блогър. За Емеляненко двубоят с Коваленко е най-важен.

Репутацията на Александър като умел боец беше сериозно опетнена от поражението на Дацик. Ако братът на "Последния император" загуби и от блогъра, тогава акциите му ще паднат много повече.

В крайна сметка Емеляненко е интересен, но само ако продължава да се смята за опасен противник. Ако Александър се превърне в боксова круша в очите на обществото, тогава офертите към него ще престанат да бъдат щедри, а може и въобще да ги няма.

Малко вероятно е Емеляненко да иска това. Победата над блогъра е задължителна и Александър няма право на грешка.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес