Зареждане

Робърт Уиттакър иска реванш с Дрикус Дю Плесис: От този двубой насам само се подобрявам

Робърт Уиттакър иска реванш с Дрикус Дю Плесис: От този двубой насам само се подобрявам
Публикувано на: Юни 23, 2024 в 22:47 ч
Робърт Уитакър иска реванш с настоящия шампион на UFC в средна категория Дрикус дю Плесис.

Уитакър може да получи тази възможност още през август. Докато дю Плесис ще заложи на масата титлата си в средна категория срещу Израел Адесаня на UFC 305, Уитакър даде силна заявка, че може да служи като резервен боец, в случай че нещо се обърка. "The Reaper" нанесе първата си загуба под знамето на UFC на Икрам Алискеров с нокаут в първия рунд.
 

Робърт Уитакър вижда промяна в реванша с Дрикус дю Плесис

По време на пресконференцията на UFC Саудитска Арабия след края на двубоя Робърт Уитакър изрази убеждението си, че ще се представи много по-добре, ако отново сподели октагона с Дрикус дю Плесис.

"Иска ми се да мисля, че реваншът ще протече по различен начин", каза Уитакър. "Погледнете статистиката. От този двубой насам само съм се подобрявал. Станах само по-добър. Не омаловажавам победата му тогава. Няма да му отнемам това. Той се появи в онази вечер и ме победи честно и справедливо и сега е световен шампион благодарение на това. Той е добър боец. Добър е в това, което прави. Но аз знам, че мога да се справя по-добре. Ще го победя ли? Може би той отново ще вдигне ръка, но знам, че мога да се справя по-добре, и знам, че в този двубой не показах най-доброто от себе си и искам да си го върна заради това."

Остава въпросът кога Уитакър ще получи тази възможност? Бившият шампион на UFC в средна категория заяви, че макар да е готов да се бие в Пърт, ако има нужда от това, това ще стане само ако му бъде гарантирано мястото в главния двубой за титлата на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес