Зареждане

Рафаел дос Аньос: Нямам намерение да прекратявам кариерата си

Рафаел дос Аньос: Нямам намерение да прекратявам кариерата си
Публикувано на: Март 9, 2024 в 06:00 ч
Рафаел дос Аньос, който се бие в UFC повече от 15 години, все още няма намерение да се пенсионира.

Както той спомена, битката с Матеуш Гамро ще бъде трамплин за него да се върне на върха в дивизията. Рафаел е на 39 години, но въпреки това не планира да спира с битките. След броени часове той ще се изправи срещу поляка на UFC 299, което ще се проведе в Маями, Флорида. Дос Аньос ще опита да се върне към победите, след като загуби от Висенте Луке в последната си битка.

Бразилецът увери феновете, че въпреки богатия си опит и времето, прекарано в октагона, не възнамерява да окачва ръкавиците си:

"Не само слушам какво ми казва тялото ми, но също така гледам как се представям в битките. Съдейки по последните ми битки, все още се справям добре. Все още се изправям срещу по-големи съперници от мен. Бия се с по-млади съперници. Все още тренирам. 

Докато мога да тренирам и да се представям добре, нямам намерение да прекратявам кариерата си. Засега не получавам големи битки. Гамро има голямо име, но не е звезда на UFC. Аз съм щастлив, че мога да печеля пари за семейството си и да продължавам да се състезавам. 

Ако се представя добре, ще дойдат и големи битки.", сподели дос Аньос пред медиите.

Каква е прогнозата ви за дос Аньос - Гамро ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес