Зареждане

На фона на последната ваканция с яхта: Има ли смисъл Макгрегър пак да се бие?

На фона на последната ваканция с яхта: Има ли смисъл Макгрегър пак да се бие?
Публикувано на: Юли 10, 2024 в 12:00 ч
Бившият шампион в две теглови категории Конър Макгрегър е обречен никога да не се завърне в смесените бойни изкуства според собствените си фенове в социалните мрежи, тъй като дъблинчанинът се наслаждава на слънцето на собствената си яхта по време на скорошна семейна почивка в Швейцария.

Макгрегър, бивш безспорен носител на титлите в перо и лека категория, беше очаквано да се завърне миналия месец на UFC 303 по време на Международната бойна седмица, като прекрати тригодишното си завръщане.

Отлагайки двубоя с бившия претендент за титлата в лека категория Майкъл Чандлър, Макгрегър разкри, че е счупил пръст на левия си крак в седмиците преди планирания двубой в полусредна категория с бившата ММА звезда на Bellator.

Конър Макгрегър никога повече няма да се бие, според собствените му фенове

А наскоро, заминавайки за Швейцария за семейна ваканция, Макгрегър публикува кадри, на които се изкачва по големия ски курорт Glacier 3000, с което получи похвала от феновете си, че очевидно е превъзмогнал страха си от височини.

Все още не е уредил завръщането си в действие на фона на слуховете за битка през август, така и с масивен сблъсък в Лас Вегас за спонсорираното от Riyadh Season Noche събитие на UFC, феновете се съмняват, че Макгрегър някога ще се завърне на фона на кадрите от последното му пътуване с яхта


По-рано тази седмица Макгрегър успя да увеличи още повече богатството си, след като със залог 500 000 долара за бившия двукратен враг Нейт Диас взе зашеметяваща печалба за 1 625 000 долара след победата на родения в Стоктън боец с решение над Хорхе Масвидал в професионалния боксов реванш на двамата през изминалия уикенд в Анахайм. 

И въпреки спекулациите от страна на феновете, че той никога повече няма да се състезава, водещият на UFC Джон Аник смело прогнозира, че Макгрегър ще се състезава два пъти в рамките на осем месеца.

"Отдавна се изказвам оптимистично за Конър Макгрегър, - заяви Джон Аник. "Напълно очаквам той да се състезава през 2024 г., да се завърне на високо ниво. Да се бие два пъти в рамките на осем месеца - знам, че за някои хора това звучи нелепо и супер амбициозно, но аз просто знам, че спортистът на смесените бойни изкуства е в него, и просто продължавам да се надявам, че той ще се завърне и ще окаже по-голямо влияние, отколкото всички очакват, че ще окаже."

"Изпратих съобщение на Конър след UFC 300 и казах: "Единственото по-голямо нещо от 300 е Макгрегър срещу когото и да било", обясни Аник. "Така че най-голямото нещо, което можем да направим, е да имаме платено шоу с участието на Конър Макгрегър...."

Вярвате ли, че Конър Макгрегър някога отново ще се бие в UFC?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес