Зареждане

Франсис Нгану: Аз съм кралят в ММА! Години наред Джоунс ме избягваше

Франсис Нгану: Аз съм кралят в ММА! Години наред Джоунс ме избягваше
Публикувано на: Април 4, 2024 в 14:00 ч
Франсис Нгану чувства, че като тежка категория той няма конкуренция в света на ММА.

Измина една година, откакто " The Predator" напусна UFC за PFL, но той все още не е дебютирал в новата си организация. Причината бяха два боксови мача, които просто нямаше как да бъдат отказани от финансова гледна точка. Франсис загуби от Тайсън Фюри и Антъни Джошуа, но прибра 30 милиона.

Сега Нгану се завръща в ММА, където според собствените му думи си остава кралят. Хората често не са съгласни с Франсис и му казват, че Джон ще го свали и удуши като Сирил Ган. Той обаче е на друго мнение:

„Боксовото изживяване беше незабравимо и незаменимо за мен и твърдо вярвам, че ще се върна отново към него. Но сега е време да се върна към задълженията си в ММА, където все още имам няколко неразрешени неща. Боксът е страхотен спорт, винаги съм му се възхищавал, винаги съм го обичал, но всички вероятно знаем, че никой боксьор не би успял в ММА.

 Това е моят дом, там съм крал. Джон Джоунс ме отбягваше. Много от вас ми пишете, че Джоунс ще ме свали на земята и ще ме удуши там, но наистина ли мислите, че не бих разчитал на нещо подобно ? От една страна, бих се подготвил за това, а от друга страна, нямаше да му дам нито едно място, за да измисли някаква тактика. 

Години наред Джоунс чакаше да напусна UFC и да се пенсионирам. Той и Дейна Уайт познават качествата ми, които ще потвърдя, когато вляза в клетката на PFL. И ако Джоунс иска, той може да дойде при мен, но се съмнявам, че ще го направи, след като бягаше през всичките тези години в UFC.“, каза Нгану.

Може ли Нгану да бие Джоунс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес