Зареждане

Дейна Уайт: Джон Джоунс ще прегази Алекс Перейра

Дейна Уайт: Джон Джоунс ще прегази Алекс Перейра
Публикувано на: Юни 21, 2024 в 02:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт говори за потенциална битка между настоящия носител на титлата в тежка категория на UFC (до 120 кг), американеца Джон Джоунс, и шампиона на UFC в категория до 93 кг, бразилеца Алекс Перейра.

Нека припомним, че в последния двубой, който се проведе през март 2023 г. на турнира UFC 285 в Лас Вегас, Джоунс Джоунс сподели октагона с бившия временен шампион на UFC в тежка категория, французина Сирил Ган. Тяхната битка беше главна на този турнир. Битката завърши с победа на Джоунс чрез събмишън в първия рунд.

Джоунс има рекорд от 27 победи, 1 загуба и 1 битка беше обявена за несъстояла се. Сега Джоунс се готви за битка със Стипе Миочич. Двамата трябваше да се бият в края на миналата година, но "Bones" се оттегли заради контузия. В последните 8 месеца той се възстановяваше, но вече тренира и Уайт очаква да го види в клетката през есента:

„Първо, той трябва да се бие със Стипе Миочич. Тази битка просто трябва да се случи. Следващата битка трябва да е с Том Аспинал. Ако Джон Джоунс победи Миочич, тогава следва Аспинал. Той ще излезе и ще се бие със Стипе и фактът, че може да се бие с Аспинал, е невероятно. Той наистина няма да бъде оценен, докато не си отиде. Перейра е невероятен, но мисля, че Джон Джоунс гази всички.“, каза Уайт.

Прав ли е Дейна Уайт ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес