Зареждане

Алекс Перейра: Не очаквам изненади срещу Иржи Прохазка

Алекс Перейра: Не очаквам изненади срещу Иржи Прохазка
Публикувано на: Юни 27, 2024 в 02:00 ч
Този уикенд Алекс Перейра и Иржи Прохазка се срещат за втори път. Двамата ще мерят сили за титлата в полутежка категория. Битката им оглавява събитието UFC 303, което ще се проведе в Лас Вегас. "Poatan" ще заложи златото си срещу Прохазка, когото вече победи веднъж.

Алекс Перейра е феномен на съвременния боен свят. Той приема всички възможни предизвикателства със студено изражение на лицето, дори и да държи шампионския пояс, би бил готов да го защитава всеки месец. Това са качествата, които карат хората да го обичат.

Перейра е готов за битката и не вярва, че ще бъде изненадан от своя опонент:

„Беше около 13-ти юни, когато ми предложиха да участвам в турнира UFC 303 на 29-ти юни. Не съм сигурен дали бих приел толкова бързо мач с някой друг, освен Иржи Прохазка. Вече съм го победил, но имаше малко предчувствие, че ще се бием отново. И това беше възможност да го направим бързо. И двамата имаме еднакви условия за това. 

Първоначално очаквахме да се върнем в клетката през август. Ако всичко вървеше по план, щях да се върна към тренировки след около седмица или две. Нещата обаче станаха бързо. Не смятам, че Иржи се е развил от последната ни битка. Не се притеснявам, че ще ме изненада с нещо, което още не съм виждал от него.", сподели Перейра.

Ще успее ли Перейра да бие Прохазка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес