Зареждане

Алекс Перейра смени набързо гума на закъсал шофьор

Алекс Перейра смени набързо гума на закъсал шофьор
Публикувано на: Юни 26, 2024 в 16:00 ч
Шампионът на UFC в лека тежка категория Алекс Перейра помогна на закъсал мъж със спукана гума преди защитата на титлата на UFC 303 срещу Иржи Прохазка.

Винтернет се разпространи видеоклип, в който се вижда как мъж е закъсал край пътя със спукана гума, когато Перейра и екипът му го забелязват. Перейра е работил в гумаджийница, така че е успял да смени гумата доста лесно и е помогнал на мъжа да продължи деня си, който е бил доста благодарен за това.


За Перейра беше готин момент да спре и да помогне на човек да се справи със спуканата си гума. Човекът също така знаеше кой е Перейра, тъй като благодари на шампиона, че му е помогнал във видеото, преди Перейра и екипът му да продължат по пътя си.

Перейра обяснява защо е приел защитата на титлата с Прохазка в кратък срок

Алекс Перейра иска да защити титлата си в полутежка категория завтори път, тъй като в събота ще се реваншира с Прохазка на UFC 303.

Перейра и Прохазка се биха през ноември, като бразилецът спечели с TKO във втория рунд. Двамата се биха само с двуседмично предизвестие, но бразилецът не се поколеба да приеме битката и да защитава титлата си в кратък срок.

"Харесва ми да се възползвам от тези възможности", каза Периера. "Ще бъда на 37 години. Не знам колко дълго още ще се бия. Това е добра възможност за мен да поддържам активността си, да продължавам да тренирам. Винаги тренирам, така че тези възможности просто трябва да ги използваш, когато се появят...

Трудно е да се каже дали бих приел битка срещу някой друг, но в случая това е Иржи", добави Перейра. "Не става въпрос непременно за това, че съм се борил с него преди и съм го побеждавал преди, а за това, че знаехме, че скоро ще се бием. Не очаквахме да е толкова скоро, но вече очаквахме да се бием един срещу друг, така че имам чувството, че сме почти на една вълна. Ако трябваше да се бием през август, тогава щяхме да започнем лагер."

Алекс Перейра влиза в защитата на титлата си в UFC 303 като лек фаворит в залозите, тъй като е с коефициент -155 срещу Прохазка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес