Зареждане

Wanderlei Silva срещу Cung Le в UFC 139

Wanderlei Silva срещу Cung Le в UFC 139
Публикувано на: Септември 22, 2011 в 10:51 ч

Наскоро обявеният двубой между Vitor Belfort и Cung Le в UFC 139 няма да се проведе, тъй като Belfort е получил контузия, а негов заместник ще бъде Wanderlei Silva.

Малко по-късно се разбра, че контузията на бразилеца не е толкова сериозна и "The Phenom" ще се завърне в Октагона през декември.

"Няма да се бия през ноември, тъй като трябва да се погрижа за контузията. Нищо сериозно не е и докторът каза, че ще се оправя до декември."

Cung Le (7-1) ще направи дебюта си в UFC в Сан Хосе, където вече се е бил осем пъти, но в Strikeforce. Той е бивш шампион в средната категория, както и много добър кик-боксьор, а статистиката му там е 17-1. Единствената му загуба е от Scott Smith преди две години, но минлата година той отмъсти за нея, като победи Smith през юни, което беше и последния му двубой до момента.

cung le ufc mma

Cung Le отмъсти на Smith за единствената си загуба и продължава напред

Silva (33-11-1) за последно се би в UFC 132, когато загуби от Chris Leben с TKO. Той премина през много операция, като тази на коляното беше най-сериозна.

Любопитното, че сборът от годините на Le и Silva е 74, което е най-големия сбор от години на опоненти в историята на двубоите в UFC.


Главното събитие в UFC 139 ще бъде сблъсъкът между Shogun Rua и завръщането на Dan Henderson в петрундов двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес