Зареждане

Хабиб: Дори и да стана на 50 години, пак ще слушам майка си

Хабиб: Дори и да стана на 50 години, пак ще слушам майка си
Публикувано на: Октомври 6, 2024 в 20:00 ч
Хабиб Нурмагомедов е на посещение в Югоизточна Азия. Първо отиде в Джакарта и след това се премести в Куала Лумпур. Там Нурмагомедов участва в две подобни събития.

Дагестанската легенда седеше на стол на сцената и отговаряше на въпроси на водещите. Ако в Индонезия комуникацията с Хабиб беше част от обширна шоу програма, организирана от местни хора, тогава в Малайзия това беше отделно събитие, за което бяха продадени билети.

Около три хиляди души се събраха в голямата конферентна зала на Световния търговски център. Билетите не бяха евтини и започваха от 159 рингита (68 лева) до 1699 рингита (720 лева). На тези срещи Хабиб отговори на всякакви въпроси.

Той сподели, че човек винаги трябва да се подчинява на майка си, дори когато е 50-годишен.

"Какво бих направил, ако майка ми поиска 30-ата битка ? Първо, не мисля, че тя би казала това. И не мисля, че тя знае за моята статистика от 29-0 в ММА. Може би знае, но не я интересува. Второ, в отношенията между майка и дете, родители и деца, няма свобода на словото. 

Знаеш ли, когато си на 17 години, мислиш, че си кралят на света, знаеш всичко. Но когато общуваш с родителите си, тогава няма свобода на словото. Не говорете за това, не говорете за онова. На 17 години си мислиш, че вече си възрастен. Да, дори да си на 50 години и майка ти все още е жива, трябва да й се подчинявате.", каза Хабиб.

Съгласни ли сте ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес