Зареждане

Overeem с проблеми при допинг-теста, все пак ще се бие с Lesnar

Overeem с проблеми при допинг-теста, все пак ще се бие с Lesnar
Публикувано на: Декември 13, 2011 в 16:19 ч

Alistair Overeem ще се изправи срещу Brock Lesnar в главното събитие на състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) UFC 141 по-късно този месец, стига да премине успешно през двата допинг-теста, които му постави Атлетическата комисия на Невада, както и два допинг-теста след състезанието.

Според някои слухове след UFC 140, Overeem е можело да бъде отстранен от UFC 141 заради проблеми с предварителните тестове за забранени медикаменти и да бъде заменен от Frank Mir. Не се знае кога му е взимана проба, след като Overeem напусна лагера си в Лас Вегас, за да посети болната си майка в Холандия.

Атлетическата комисия поиска по-ранни тестове за Overeem и Lesnar на 17-ти ноември, но и двамата състезателя не спазиха срока за даване на резултати. Lesnar премина теста на 21-ви ноември успешно, а Overeem премина теста на 23-ти ноември, но макар и чист, кръвната му картина не показа изрядни резултати. Overeem е направил още един тест на лични си спортен лекар на 7-ми декември, чиито резултати все още не са показани.

Макар неспазването на правилника на комисията, Overeem все пак ще се бие срещу Lesnar, ако премине тест, който ще се направи в Европа през следващите 72 часа и още един тест, когато се върне в САЩ. Overeem ще трябва да прави и два теста в близките шест месеца за да си запази лиценза.

overeem bulgaria


На срещата относно лиценза на боеца стана ясно, че реферът Mario Yamasaki ще бъде в клетката заедно с Lesnar и Overeem в UFC 141.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес