Зареждане

Мегаслбъсъка между GSP и Nick Diaz все още е възможен

Мегаслбъсъка между GSP и Nick Diaz все още е възможен
Публикувано на: Май 26, 2011 в 13:00 ч

Слуховете за двубой между двамата шампиони Georges St. Pierre и Nick Diaz бяха оправдани преди ден от самия Dana White. Дълго време в медийното пространство бе обсъждано двамата да се изправят първо като треньори в реалити шоуто The Ultimate Fighter (TUF) 14.

Този сценарии бе възможен след уличаване Michael Bisping в употребата на забранени медикаменти.


 

Ето какво заяви президентът на UFC след пресконференцията на предстоящото ММА състезание UFC: 130 относно всичките слухове за мегасблъсъка между двамата шампиони.

"За момента Diaz е извън цялата картина. Не, това не е поредния номер с който се опитвам да ви заблудя. Просто прекалено много преекспонирахте с това нещо. Постоянно получавам различни запитвания за този сблъсък.

Искате шансовете за този двубой да се случи ли? Честно ли? Просто не знам. Наистина не знам. Напълно сериозен съм. Честна дума, просто не знам. Нищо не е обсъждано или договорено до сега. Нещата никога не са толкова прости, колкото изглеждат. 

Мога само да ви споеделя със сигурност, че  GSP няма да се бие през декември в Монреал. По дяволите, дори не знам от къде дойде това. Повтарям за последно Georges St. Pierre няма да се бие на UFC: 140.
"

Друг въпрос ни идва на ум, който да запитаме Dana White - щом GSP няма да се изправи срещу Diaz, тогава, кой ще е следващия претендент за титлата на UFC? Кой заслужава този шанс след като GSP на два пъти тотално прочисти цялата дивизия?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес