Зареждане

Frank Mir: Miotauro ще е опасвен на земя, дори и на 80 години

Frank Mir: Miotauro ще е опасвен на земя, дори и на 80 години
Публикувано на: Октомври 13, 2011 в 11:34 ч

Декемвриийският двубой на Rodrigo "Minotauro" Nogueira с Frank Mir в UFC 140 няма да е лесен за никой от двамата. Поне такива са мислите на Mir, който е един от двамата бойци успявали да нокаутират бразилеца, още в UFC 98 през 2008-ма.

 
"Nogueira е все още корав тип. Много хора гледат на този двубой по различен начин. Те или смятат, че съм нанесъл случаен удар при нашия пъви двубой или че Nogueira трябва да се оттегли. Виждам че той е много мотивиран, атлет който иска отмъщение, така че няма да го подценя.

Той е специалист по ключовете. Ще бъде опасен на земята докато не стане на 80. Но мисля, че имам голямо предимство в стойка, особено защото съм по-атлетичен. За мен ще е по-добре да сме изправени, там ще има по-малко риска за мен от земята," каза Mir след последната победа на Minotauro, който нокаутира в първия рунд Brenan Schaub в UFC Rio.
 
В UFC 140 ще се включи и брата Minotauro, Rogerio Minotouro, който ще излезе срещу Tito Ortiz, а също и шамиона в полу-тежката категория, Jon Jones, който ще защитава титлата си срещу Lyoto Machida.
 

antonio rodrigo nogueira

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес