Зареждане

Под лупа: Animal Flex

Под лупа: Animal Flex
Публикувано на: Февруари 27, 2013 в 09:28 ч
Снимка: wikimedia.org
Изследваме съставките на Animal Flex, за да разберем защо този продукт е водещ при възстановяването и поддържането на ставите, особено при интензивни тренировки.
 

Глюкозамин

 
Това е градивната частица, която съставлява молекулите наречени глюкозаминогликани (важна съставка на хрущялите в ставите). Глюкозаминът е ефективен при превенция на износване или скъсване в ставите от големи натоварвания, както и умело намалява болките в ставите.
 

Метилсулфонилметан (MSM)

 
Тази органична съставка включва сяра, която е нужна за да изгради съединителната тъкан. Изследванията показват, че добавянето на MSM намалява възпалението в ставите и болките, както и спомага за възстановяването.
 

Хондроитин

 
Хондроитинът е от групата на глюкозаминогликаните и помага за структурната цялост на ставите. Той може и да потисне ензимите, които са отговорни за разграждане на ставни тъкани. Хондроитинът и глюкозаминът имат синергичен ефект, когато се приемат заедно.
 

Хилауронова киселина (HA)

 
Този химикал е част от синовиалната течност, която обгражда ставите и служи като абсорбатор на напрежението, като така спомага за обирането му по време на натоварване. Използването на хилауронова киселина помага на тялото да поддържа оптималните за него нива, като по този начин се намалява болката в ставите и се подобрява функционирането им.
 

Цетил миристолеат (CMO)

 
Цетил миристолеатът е мастна киселина, която се открива в малко на брой животински видове. Проучванията показват, че CMO действа като натурален противовъзпалител, както и за лубрикант на травмирани стави.
 
Animal Flex може да закупите онлайн и от нашия магазин. В онлайн магазинът ни може да разгледате и други продукти за стави.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес