Зареждане

Chris Leben официално заменя Silva срещу Yoshihiro Akiyama

Chris Leben официално заменя Silva срещу Yoshihiro Akiyama
Публикувано на: Юни 26, 2010 в 17:00 ч

Chris Leben официално ще замени контузеният Wanderlei Silva, като ще се изправи срещу колегата си в средната категория Yoshihiro Akiyama във второто основно събитие в UFC 116: Lesnar vs. Carwin на 3-ти юли в Лас Вегас. Новината съобщиха от UFC, вчера (петък).

 

 

Silva обяви оттеглянето си от двубоя във вторник, след като счупи три ребра по време на тренировка. Очаква се “The Axe Murderer” да е извън октагона поне шест месеца, докато се възстанови напълно от претърпените контузии.

 

Leben набързо замени Silva, броени дни след като победи с нокаут Aaron Simpson по време на The Ultimate Fighter 11 Finale миналата събота. Независимо от това, че Akiyama заплаши да се откаже от двубоя, той ще бъде проведен, както е планирано.

 

Основното събитие в UFC 116 ще е двубоят между шампиона в тежката категория Brock Lesnar и бившият носител на титлата Shane Carwin. Това издание на турнира ще включва още двубоите Chris Lytle срещу Matt Brown, Stephan Bonnar срещу Krzysztof Soszynski, както и Kurt Pellegrino срещу George Sotiropoulos.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес