Зареждане

Cain Velasquez срещу Junior dos Santos по FOX

Cain Velasquez срещу Junior dos Santos по FOX
Публикувано на: Септември 3, 2011 в 10:52 ч

"От UFC се погрижиха да ни излъчват по FOX. Няма да има приходи от pay-per-view, но ще има други възнаграждения. Всичко сработва добре и ние сме доволни... Доволен съм, че избраха именно нашия двубой. Стана по перфектно време. Искам всички, които гледат FOX, да видят моя стил на двубой и да станат истински фенове на спорта. Начина по който се бия и видовете двубой, които Dos Santos има, ще свършат работата. Ние сме точните момчета, на чиито стил хората се наслаждават."

Шампиона на UFC в тежка категория, Cain Velasquez, казва че е доволен от факта, че от организацията са сметнали първата му защита на титлата срещу Junior dos Santos за достатъчно важен двубой, за да бъде излъчен при дебюта на UFC по FOX на 12-ти ноември.

Dana White разчита на двамата бойци да направят зрелищен боен спектакъл, който да плени обикновените спортни фенове. Velasquez вярва, че неговия стил, комбиниран с този на "Cigano", ще е повече от достатъчно да направи заклет фен всеки зрител на FOX. Това според вас така ли е? И двубоят между Velasquez и dos Santos правилен избор ли беше за дебюта на UFC по FOX?

cain velasquez ufc mma

Cain Velasquez ще прави нови фенове по FOX

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес