Зареждане

Интервю с Краси Младенов

Интервю с Краси Младенов
Публикувано на: Октомври 28, 2011 в 10:41 ч

mmabg.com: Здравей Краси. Защо в някои медии се появиха спекулации относно теб, че не си контузен и си отказал участие в турнир под въздействието на служители на MAXFIGHT.

 
Краси Младенов: Здравейте. Не мога да си обясня, защо някои хора падат толкова ниско, пишат глупости и ме обиждат като човек и като спортист. Това са хора, които според мен никога не са влизали в зала, не са тренирали през целия си живот и не знаят какво е да получиш контузия по време на тренировка.
 
mmabg.com: Как се контузи? Обясни ни по-подробно.
 
Краси Младенов: В понеделник, 24 октомври сутринта отидох заедно с Росен Димитров – близнака, за да правим спаринг в „Славия“. След като загряхме започнахме да тренираме. Аз влязох в краката на Росен, той ме хвана за гилотина и аз се опитах да го вдигна( „самолет“). До като се изправях с него почувствах адска болка в кръста и паднахме двамата на земята. Отидох на лекар, който констатира травмата ми и каза, че имам възпален нерв. Започнах веднага терапия с инжекции, процедури и обезболяващи, но болката не отминаваше. Предполагам, че ще ми е нужен поне месец, за да се възстановя и да започна нормален тренировъчен режим.
 
mmabg.com: Тези, които са писали, че нямаш контузия, а отказваш участие заради други причини, свързаха ли се с теб, дойдоха ли да те видят как си?
 
Красимир Младенов: Не. Днес ми казаха мои приятели, че има информация за мен, която подронва авторитета ми и ме обижда. Аз никога не съм отказвал на никои да се бия. Обичам този спорт и до сега не знаех, че има толкова смешни хора, които така да извъртят информацията, за да спечелят дивиденти и да се оправдават с мен.
 
mmabg.com: Какви са плановете ти за напред. След като се излекуваш ще продължиш ли с кариерата си в ММА?
 
Краси Младенов: Със сигурност. Започвам да тренирам сериозно, както последните няколко години. Може би ще се върна в САЩ, за да направя там няколко срещи, ще се връщам и в България за участия тук. Aз и в момента имам много предложения за участие в САЩ. За мен не е проблем да намирам, къде да се бия, хората ме познават и знаят, че освен спортист съм и мъжкар и държа на думата си. Тренирам в Лас Вегас с едни от най-добрите бойци в света на ММА. Докоснах се до първенците в този спорт в света. Съжалявам, че в България освен хората, които развиват истинския спорт се появяват и много такива, които мислят, че това е един бизнес, от който да печелят, а нас бойците дори не ни смятат за хора. 
 
mmabg.com: Обиден ли си от тези клевети по твой адрес?
 
Краси Младенов: Да, много ми е обидно. Аз дойдох тук в България, за да се бия и след като се контузих без да имам вина за това ме изкараха най-големия лъжец. Щом съм дошъл значи съм решил и никои не може да ми въздейства. 
 
mmabg.com: Благодаря ти, приятен ден, успешно лечение и бързо възстановяване ти пожелаваме.
 
Краси Младенов: Благодаря и аз. 
 
Източник: www.mmabg.com

красимир младенов

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес