Зареждане

Джими Амбриз кацна на летище София

Джими Амбриз кацна на летище София
Публикувано на: Май 26, 2011 в 10:00 ч

Американският професионален боец по ММА Джими Амбриз, който ще срещне на ринга българския боец Любо Симеонов днес пристигна в България. Амбриз кацна на летище София благополучно, въпреки опасността и неговият полет от Филаделфия (с прикачване в Рим) да бъде отменен. На летището Титанът бе посрещнат от мениджъра си Кен Павиа, и домакините от „МаксфайтПламен Петров и Теодор Карастоянов.

Веднага след настаняването си в хотела Амрбиз потърси зала в която да тренира. „Чувствам се добре, не толкова уморен, по-скоро превъзбуден и заинтригуван ” – сподели Джими. „Информацията ми за Любо Симеонов е че ме очаква труден мач със силен съперник. Гледах агресията му в мача срещу Гари” – каза още Амбриз.

Часове преди това на пресконференция в Пресклуб България Любо Симеонов сподели, че също е гледал мачове на Джими Амбриз от многобройните му участия в елитни турнири. „Бой с бой еднакъв няма” – сподели още родната ММА звезда, в отговор на въпрос дали очаква изненади.


 

В същото време Кен Павиа сподели, че е очарован от българското черноморие, което успя да разгледа в рамките на два дни. Павиа изрази позитивно мнение и за развитието на ММА в страната ни.

 

Адмирации към Джубрилов, неговата компания и екип за развитието на ММА у вас. Очевидно слуховете че у вас се прави нещо голямо не са само слухове. Нивото тук е добро и аз с удоволствие ще работя с „Максфайт”. На максимум!” – заяви Кен Павиа.

Днес в страната ни пристигнаха и опонентите на Румен и Росен Димитрови. Хесус Родригес и Мигел Кортес и техните треньори ще пристигнат с полети от Испания.

В утрешния ден, 26 май в София ще пристигнат и сърбите Драгутин Милошевич и Деян Новакович – опоненти на Деян Топалски и Недялко Караджов. С тях от Белград ще пристигне мениджър, който ще наблюдава и останалите български бойци.

По предваритлен разговор с ръководството на БФММА стана ясно, че родни ММА таланти ще получат покана за участие в турнир в Сърбия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес