Зареждане

Джошуа все още не е подписал за битката с Фюри

Джошуа все още не е подписал за битката с Фюри
Публикувано на: Септември 24, 2022 в 00:00 ч
Франк Уорън, промоутър на действащия шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри, говори за възможна битка на своя клиент с Антъни Джошуа.

В последните седмици не спира да се говори за такъв дуел. Фюри беше инициатор на битката, след като предизвика Джошуа, който прие. За Великобритания това е голяма битка, но като цяло няма смисъл в момента. Фюри можеше да се бие с Алексаднър Усик за безспорната титла, но предпочете Джошуа.

Антъни е в серия от 2 поредни загуби от Усик. Уорън сподели, че Джошуа все още не е подписал, но вярват, че ще го направи.

"Не, договорът все още не е подписан. Чакаме ги да го върнат разписан. Но не виждам причина договорът да не може да бъде подписан. Основната същност на преговорите е разпределението на хонорарите, които са договорени - 60/40. 

Има клауза за реванш, която е договорена - 50/50. Големият проблем беше кога ще се състои двубоят. 

Датата е за декември. За да успокоим всички, дори казахме, че те могат да участват във всички договори за излъчване, спонсорства и всичко това, за да могат да видят, че всичко върви честно ”, цитираха думите на Уорън от talkSPORT.

Кой ще победи в такава битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес