Зареждане

Удряйте по-бързо с тези 3 психически трика

Удряйте по-бързо с тези 3 психически трика
Публикувано на: Ноември 6, 2017 в 17:39 ч
 
Всяко едно действие крие своето начало в ума. И преди да оправдаем скоростта на ударите си с теглото, недоразвитите мускули или пък тайните на Брус Лий, до които не сме могли да се докоснем, нека обърнем внимание на психическата си нагласа.
 
Един от най-великите бойци на всички времена, Брус Лий, е бил наясно колко важно е да изпразни човек ума си, за да удря по-бързо. Това е способност, която всеки може да усвои и да отключи звяра в себе си. Само с няколко изменения в начина на мислене можете драстично да подобрите скоростта на ударите си. Предлагаме ви 3 елементарни трика, които ще ви помогнат да постигнете това.
 

Избистрете ума си

 
Един от най-ключовите елементи в битка е бистрият ум. Препоръчително е да знаете какво се случва около вас и да реагирате бързо и адекватно. Забравете за скоростта на ръката - говорим за скоростта на самата мисъл. Обмислянето на самия удар забавя действието. В тези моменти не бива да се колебаете.

 

Отпуснете се

 
Не се стягайте, когато сте в битка. Отпуснете раменете и ръцете. Единственият начин да се придвижвате възможно най-бързо е да се отпуснете както физически, така и психически.
 

Удряйте без излишни движения

 
Бъдете ефективни и не издърпвайте назад ръката си преди удара - всяко допълнително движение би ви завило излишно. Вместо това удряйте откъдето е разположен юмрюкът ви в дадения момент.
 
В следното видео, което сме ви подготвили, можете да разберете още детайли около тези 3 съвета. Успех!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес