Най-големият сайт за бойни спортове

       

Техники за самоотбрана на задната седалка, които всяка жена трябва да знае

Техники за самоотбрана на задната седалка, които всяка жена трябва да знае
Публикувано на: Юли 26, 2016 в 07:00 ч
 
На 3 април 2016 година в Лос Анджелис, Калифорния, мъж, представящ се за шофьор на Uber, отвлича жена и я насилва сексуално на две пресечки разстояние от мястото, откъдето я взима.


Около 3.30 сутринта полицията в Лос Анджелис получава сигнал за чути женски писъци от автомобил в района на Ingraham Street.

Полицаите започват да оглеждат паркираните коли в района, търсейки мястото на евентуалното местопрестъпление.

“Докато те претърсват района, чуват и писъците. Полицаите виждат как нападанието се извършва в автомобил в обсега им”, обяснява шефът на полицията в Лос Анджелис Charlie Beck.

Служителите на реда се опитват да отворят вратите на колата, но те са заключени. Когато започват да чупят прозорците, нападателят се връща обратно на шофьорската седалка и ускорява бързо, докато жертвата от женски пол все още се намира вътре. Полицаите искат подкрепление и мигновенно започват да следват нападателя със своя автомобил.

След около четири пресечки, и напрегнато преследване, те намират жертвата, изхвърлена на улицата, като жената веднага е откарана с линейка в най-близката болница.

Нападателят успява да избяга, но в последствие е арестуван. Той е известен на полицията като член на престъпна банда, като по никакъв начин няма каквото и да е общо с Uber.

В това чудесно видео, носителят на черен колан Rener Gracie и неговата съпруга Eve Torres, притежаваща лилав колан, демонстрират три съществени методи за самозащита при споделено пътуване, известни като “задушаване на задната седалка”. Нещо, което всяка жена трябва да знае и умее. Информацията в това видео може да спаси живота ви, особено ако сте почитатели на споделено пътуване и услуги тип Uber.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

5 движения при самоотбрана, които всеки трябва да знае

5 движения при самоотбрана, които всеки трябва да знае
Или до какво можем да прибегнем, когато попаднем в ситуация за самоотбрана?
Статии » април 16, 2017 (0)
цялата статия

Кое е най-доброто бойно изкуство за самоотбрана?

Кое е най-доброто бойно изкуство за самоотбрана?
Реномираният ММА треньор Firas Zahabi дава своето експертно мнение по темата.
Статии » юли 24, 2016 (3)
цялата статия
Мнения в Facebook