Зареждане

Техники за самоотбрана на задната седалка, които всяка жена трябва да знае

Техники за самоотбрана на задната седалка, които всяка жена трябва да знае
Публикувано на: Юли 26, 2016 в 07:00 ч
 
На 3 април 2016 година в Лос Анджелис, Калифорния, мъж, представящ се за шофьор на Uber, отвлича жена и я насилва сексуално на две пресечки разстояние от мястото, откъдето я взима.


Около 3.30 сутринта полицията в Лос Анджелис получава сигнал за чути женски писъци от автомобил в района на Ingraham Street.

Полицаите започват да оглеждат паркираните коли в района, търсейки мястото на евентуалното местопрестъпление.

“Докато те претърсват района, чуват и писъците. Полицаите виждат как нападанието се извършва в автомобил в обсега им”, обяснява шефът на полицията в Лос Анджелис Charlie Beck.

Служителите на реда се опитват да отворят вратите на колата, но те са заключени. Когато започват да чупят прозорците, нападателят се връща обратно на шофьорската седалка и ускорява бързо, докато жертвата от женски пол все още се намира вътре. Полицаите искат подкрепление и мигновенно започват да следват нападателя със своя автомобил.

След около четири пресечки, и напрегнато преследване, те намират жертвата, изхвърлена на улицата, като жената веднага е откарана с линейка в най-близката болница.

Нападателят успява да избяга, но в последствие е арестуван. Той е известен на полицията като член на престъпна банда, като по никакъв начин няма каквото и да е общо с Uber.

В това чудесно видео, носителят на черен колан Rener Gracie и неговата съпруга Eve Torres, притежаваща лилав колан, демонстрират три съществени методи за самозащита при споделено пътуване, известни като “задушаване на задната седалка”. Нещо, което всяка жена трябва да знае и умее. Информацията в това видео може да спаси живота ви, особено ако сте почитатели на споделено пътуване и услуги тип Uber.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес