Зареждане

Топ 5 цитата от Conor McGregor

Топ 5 цитата от Conor McGregor
Публикувано на: Декември 14, 2017 в 15:54 ч
 
 Conor McGregor успя да си заслужи титлите благодарение на своите умения в клетката, но дар словото му го направи звездата, която е днес. За разлика от Max Holloway, на когото му трябваха 9 поредни победи, за да се добере до титлата, McGregor успя да го направи само след 5 двубоя.
 
Той дори успя да си спечели среща с един от най-великите боксьори, а именно самия Floyd Mayweather Jr., от която прибра прилична сума, въпреки загубата.
 
Без значение дали го обичате или не, трябва ли да се бие, Conor McGregor никога не ни разочарова.
 
Подготвили сме 5 от най-добрите му изказвания.
 
"Не сме тук само да участваме. Тук сме да завладяваме."
 
McGregor имаше големи очаквания в началото на своята кариера, както разбираме и от този цитат. И докато повечето бойци се вълнуват, че са се добрали до UFC, ирландецът явно е имал други планове в главата си. Съдейки по начина, по който се развива кариерата му, спокойно можем да твърдим, че това е още едно от сбъдналите се предсказания на McGregor.
 
 
 
"Смело предсказвам и се подготвям, но съм винаги скромен, когато побеждавам или губя."
 
Това са неговите думи след срещата му в UFC 178, когато надви Dustin Poirier - впечатляваща победа над сериозен противник. И наистина, той винаги е смел в своите предсказания, но винаги е показвал уважение към своите опоненти след всеки двубой.
 
 
 
"Трудно е да се преглътне, но можем или да бягаме от неуспеха или да му се опълчим и да го победим, каквото мисля и да направя."
 
Всички видяхме една различна страна на Conor след загубата му от Nate Diaz в UFC 196. Като истински шампион, той се изправи пред медиите и отговоря на зададените му въпроси.
 
 
 
"От все сърце... Искам да се извиня... На абсолютно никого!"
 
С историческата си победа над Eddie Alvarez в UFC 205 Conor се превърна в първия UFC боец - шампион в две категории, сбъдвайки още едно от своите предсказания. Определено уцели момента с това свое изказване.
 
 
 
"Кой, по дяволите, е този пич?"
 
Когато Jeremy Stephens се опита да използва славата на McGregor в своя полза, ирландецът веднага го контрира, засрамвайки го пред целия свят. McGregor за пореден път показа, че е винаги нащрек, готов да улови момента.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес