Зареждане

Топ 5 на най-мускулестите жени в ММА

Топ 5 на най-мускулестите жени в ММА
Публикувано на: Август 15, 2016 в 17:47 ч
 
Тренировките на професионалните ММА бойци са едни от най-тежките, поради което не е и изненада, че повечето от тях разполагат с наистина впечатляващи тела. Вероятно вече сте свикнали да виждате мускулести мъже бойци, като веднага се сещаме за хора с изваяни тела като Ronaldo “Jacare” Souza, Georges St-Pierre, Sage Northcutt или Luke Rockhold.


Да, свикнали сме да гледаме мускулести мъже сред бойците. Но какво да кажем и за някои жени? Вижте пет от най-мускулестите дами сред ММА бойците, за които оформянето на подобно тяло явно не е никакъв проблем.

5. Claudia Gadelha


Бразилката Claudia Gadelha притежава тяло, за което много жени биха убили. Не е съвпадение, че тя е единствената жена, която е успявала да застраши “царуването” на настоящата шампионка в дивизията. Просто погледнете плочките й. Те са просто налудничави.
4. Alexandra Albu


Представителката на Русия Alexandra Albu е известна със своя строг режим. Тя е голям почитател на силовите тренировки и работи здраво в залата. Нейното тяло доказва, че усилените тренировки се отплащат рано или късно.

3. Cris Cyborg

 

Cris Cyborg е истинска легенда, що се отнася до женския ММА. Освен с атакуващия си стил в клетката, бразилката е известна и с впечатляващото си и мощно тяло. Естествено, оформено в следствие на много тренировки и пот в залата.

2. Rin Nakai


Rin Nakai е без съмнение най-едрият боец в категория “петел” сред дамите в UFC. Нейните бедра са огромни, както и ръцете й. Тя е истинска мощ.
1. Gabi Garcia


Gabi Garcia е световна шампионка по бразилско джиу-джицу. И да си го кажем направо - един доста впечатляващ атлет, ставайки дуи за размерите й. Тя е висока 188 сантиметра и тежи 108 килограма. Честно казано, ако говорим за физика и размери, тя превъзхожда много от мъжете в UFC. Никой сред жените в ММА не се доближава дори близо до нея по отношение на размерите й.

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес