Зареждане

Повече информация за Affliction

Повече информация за Affliction
Публикувано на: Юли 31, 2008 в 09:50 ч

Affliction Clothing е американски моден гигант и ММА промоутър с главен офис в Signal Hill, California.

 

Фирмата е създадена през август, 2005 г. Собственици са Tom Atencio, Todd Beard, Eric Foss и Clifton Chason и е извадена като отделен бизнес от компанията на Foss и Chasson Digital Ink Creative Services.

 

През 2008-ма година Affliction става MMA промоутър след като дрехите им бяха забранени в UFC. След като UFC научават, че Affliction обмислят вариант да създадат собствен турнинр по MMA, те забраняват носенето на марката от бойците, които участват в срещите на UFC.

Първото събитие е Affliction: Banned. Срещите са между много от най-добрите MMA бойци в тежка категория - шампиона от вече несъществуващата PRIDE Fedor Emelianenko, бившите UFC шампиони - Tim Sylvia, Andrei Arlovski и Josh Barnett.

 

Крайния оборот за вечерта възлиза на $3,321,000. Водещия на събитието е Michael Buffer - полубрат на гласа на UFC Bruce Buffer. Бившите служители на UFC John McCarthy i Frank Trigg пък осигуриха коментара на срещите. Събитието уважиха и други недоволни от UFC - Randy Couture и Tito Ortiz. Собственика на част от ценните книжа на Affliction MMA Donal Trump също присъстваше на събитието.

 

Affliction: Banned се проведе на 19-ти юли, 2008 в Anaheim, California пред 14,832 зрителя. Следващото събитие е планирано за 11 октомври в Las Vegas, Nevada. В него ще се срещнат Fedor Emelianenko и Andrei Arlovski.

 

Продуктите на Affliction включват тениски, блузи с поло, анцузи, суитчъри и др. Техния стил е с преобладаващи черепи и кости. Доста от известните MMA бойци носят техни продукти - Georges St. Pierre, Randy Couture и Quinton Jackson.

 

Дрехите на Affliction се носят и от боксьори като Kelly Pavlik, Ricky Hatton и Bernard Hopkins.

 

Официалния сайт на фирмата е http://www.afflictionclothing.com/.

MMA Bulgaria

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес