Зареждане

Отношението на Brett Rogers към Fedor

Отношението на Brett Rogers към Fedor
Публикувано на: Октомври 25, 2009 в 10:37 ч


Да си го признаем, повечето MMA бойци смятат, че Fedor Emelianenko е най-добрия на света. Като резултат на това, те са го гледали как се състазава във всичките му двубои и са видяли, че той никога не изглежда притеснен или изнервен - имам предвид, че той играе шах или карти преди двубоите си - и може да те победи по много различни начини. Като се добави и факта, че говорим за човек, който няма загуба от 2000-ната година, нивото на уважение към него нараства. Другите бойци се изправят срещу него с притеснение, чудейки се какво има зад неговата желязна маска и добре оформена игра. Те знаят на какво е способен той, но това няма как да ги успокои. Затова и Brett Rogers може би има по-различно и правилно отношение към човек като него.

Rogers изглежда не знае и не се интересува кой е Fedor и какво е направил.

Той преди време беше казал, "Знам бойци от изтока, но те не са много." Освен, че не знае за известните имена, които идват от "изтока", той беше добавил в интервю "Знам много, много малко за този човек Fedor. Това което знам за него е от интернет, но не е нищо важно, което да ме накара да се подготвям по различен начин. Знам че в този спорт трябва да приемаш всеки свой противник сериозно, напълно разбирам това."

fedor emelianenko brett rogers mma


"Подготвям се възможно най-добре за всеки един двубой. От това, което видях, разбирам че той е най-добрия в тежката категория на света. Уважавам това и уважавам него, за това което е постигнал. Но не съм притеснен за двубоя ми с него. Това е което правя. Той е просто следващия ми опонент."

Помислете върху думите:

1. От това, което видях, разбирам че той е най-добрия в тежката категория на света. (превод - дори не знаех, че той е най-добрия в тежката категория)

2. Знам много, много малко за този човек Fedor. (превод - кой по дяволите е този?)

Някои хора могат да намерят това за доста арогантно. Но не и Rogers. Той, за разлика от нас, не е гледал на Fedor по такъв начин, на разрушителя. Не е гледал как Fedor е побеждавал бойци от най-висок клас през последните 9 години, както ние, и няма да се появи на двубоя притеснен от това, както правят другите бойци. Това дали ще даде преднина на Rogers? Труден въпрос. Но със сигурност очаква победа и не казва това само от помпозност.

"Ще го нокаутирам," заяви Rogers наскоро. "А след това ще съм Бог. Ще бъда Бог на MMA. Ще стана Господ на MMA, нали? Така би трябвало да стане, нали? Аз събирам душите. Ще взема всичките негови победи и ще ги сложа към моя пояс и след това могат да заповядат следващите."

 

Спортни облекла и дрехи от нашия онлайн магазин


Това ще е интересно. Ако Rogers загуби този двубой, то определено няма да е заради психическата издръжливост.

За коментари, моля използвайте темата във форума:

https://mma.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=557

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес