Зареждане

Ненормални военни тренировъчни методики, за които не сте чували

Ненормални военни тренировъчни методики, за които не сте чували
Публикувано на: Октомври 24, 2016 в 07:09 ч

Военните тренировки по принцип са доста откачени, понякога дори крайно екстремни. Известно е, че много от армейските части, особено специализираните, минават през доста тежка подготовка, която да ги подготви за защита на държавните граници или изпълнение на разнообразни мисии във всяка точка на света. Това обаче, което не се казва е в действителност през колко откачени неща минават войниците при подготовката си.

Има различни методики за физическа и психическа тренировка, възприети от различни държави по света. Да вземем за пример морските тюлени на САЩ - очевидно е, че те са подготвени за всякакви ситуации, като дори има научнопопулярни серии по Discovery Channel... но в тях не се споменава един от методите, който се тренира "против удавяне".

Там в действителност тренират войниците да не удавят в реални условия и умишлено ги вкарват в подобни ситуации. Но екстремното не свършва тук. От пехотинците на САЩ не само се изисква да пият кръв от отровна змия, но и да ядат различни буболечки и дори да отхапят главата на кокошка!

В следното видео ще видите и други откачени техники за увеличаване на физическата и психическа издръжливост на войниците.
 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес