Зареждане

Най-бързите нокаути в историята на ММА

Най-бързите нокаути в историята на ММА
Публикувано на: Май 18, 2016 в 08:00 ч
 
 Десет секунди - време, достатъчно да развалим деня на гаджето, да проверим списъка с неща, които така и няма да свършим, или да изтрием поредния изгледан сезон на любимия сериал. Мъжете в следното видео обаче са избрали да оползотворят времето си по доста по-продуктивен начин.
 
В рамките на само десет секунди тези гладиатори успяват брутално да нокаутират своите опоненти. Има нещо доста грубо в този вид нокаути обаче - от една страна са изключително прецизни, красиви и изискват много специални умения, но от друга месеци, а понякога и години подготовка, реклама и промотиране на въпросното събитие биват просто опропастявани за секунди.
 
След първоначалните мигове на еуфория и неконтролируема радост след нокаута, феновете често се чувстват преметнати, тъй като цената, която са платили да гледат двубоят на живо, някак не съответства на зрелището, на което са очаквали да станат свидетели.
 
Усещането от тези бързи нокаути е като да се готвиш да гледаш Mike Tyson през 90-те. Толкова много време, отделено да поканиш приятелите, да заредиш бира, да подготвиш с жена си мезе - всичко това в очакване, разбира се, на разгорещена размяна на удари, а накрая оставаш разочарован от бързото приключване на мача в едва третия рунд, жаден за зрелища, с литри бира в хладилника, чакаща да бъде изпита. Просто нелепо.
 
Въпреки всичко, няма как да не се съгласим, че нокаутите си остават зрелище... затова сме и подготвили 9 от най-бързите в историята на смесените бойни изкуства. Вижте ги:
 
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес