Зареждане

Кой е боксьорът с най-бързите ръце в света?

Кой е боксьорът с най-бързите ръце в света?
Публикувано на: Юли 26, 2017 в 08:00 ч
 
В света на бокса и бойните спортове като цяло, знаем, че нокаутиращата сила е нещо чудесно, което можете да притежавате, но в действителност скоростта е това, което има значение.
 
В този видеоклип може да видим вероятно най-бързия боец в света, настоящият шампион на WBC в категория "перо" Gary Russell Jr.
 
Макар че може и да не е най-разпознаваемия боксьор в момента, това най-вероятно скоро ще се промени, ако се съди по начина, по който се бие. Той е толкова бърз, че е трудно да се каже с кой удар нокаутира съперниците си и докато не видите повторение на забавен каданс не може да прецените как се е стигнало до тази ситуация.
 
Комбинациите, които хвърля, също са невероятни. Ръцете му са толкова бързи, че е трудно да ги проследите, тъй като всичко изглежда някак си замъглено.
 
Текущия рекорд на Russell като професионалист е 28-1, като 17 от победите му са дошли чрез нокаут. Неговата единствена загуба е от изключително популярния в момента Vasyl Lomachenko и тя дойде със съдийско мнозинство, което означава, че един от съдиите е отбелязал мача като равенство.
 
Russell спечели титлата на WBC в категория "перо", след като надделя над Jhonny Gonzalez с ТКО в четвъртия рунд през март 2015-та година, а след това последователно защити колана си срещу Patrick Hyland и Óscar Escandón, като и тези две победи дойдоха също чрез нокаут.
 
 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес