Зареждане

Готови ли сте за MaxFight-27?

Готови ли сте за MaxFight-27?
Публикувано на: Юни 3, 2012 в 16:24 ч

Източник: www.mmabg.com 

Определено това което ще се случи на 16.06.2012г. в зала Армеец ще остави дълбоки следи и много коментари не само сред твърдите фенове на бойните спортове и ММА, но и сред феновете на спортните събития които просто ще дойдат да се насладят на най-доброто бойно шоу правено някога в България.

По-долу ще изложа моето виждане за развоя и изхода на срещите.

1. Красимир Младенов - Давор Видович  

Тук има опция да доведем бразилец черен колан с 12победи и 3 загуби. Но преди да се потвърди ето за конкретната среща. Давор показа че умее да излиза от тежки ситуации на MAXFIGHT 25 в Русе. Но срещу класата на Краси просто няма какво да противопостави освен силния си дух. Победа с ТКО на Краси втори рунд.

2. Румен Димитров - Серджан Кнежевич

Нека не бързат с коментарите феновете. Шампиона на MAXFIGHT в кат.77кг е контузен и само желанието му да зарадва феновете го принуди да загърби болката и риска да усложни контузията си и да излезе срещу среден клас боец. Знам че когато стъпи на ринга болката ще отшуми и шампионския му дух ще помогне да приключи срещата още в първи рунд с ТКО или ключ.

3. Георги Стоянов - Костадин Енев

Нека не се заблуждаваме от статистиката на Енев. Последните две години той натрупа много опит и дори победи в Испанското аматьорско първенство. Агресивен пресметлив с доста добри умения на земя. Но срещу него е непобедимата Бургаска машина и внук на олипийски шампион който досега доказва че е трудно почти невъзможно да бъде победен. Определено тежък първи рунд за двамата и победа с ключ за Георги във втори рунд.

4. Деян Топалски - Перос Варас 

Гърка победи в международното състезание по граплинг което се проведе в Гърция преди 2 месеца. Има зад гърба си и 40 профи срещу по муай-тай. Но....срещу него е Дидо. Мисля че точно в този мач той ще покаже и уменията си на земя и ще постигне победа преди удара на последния гонд!

5. Борислав Иглев - Юлиян Чиликов

Двама тежки бойци представители на най-противоположните спортове в ММА бокса и борбата. Но всеки от тях съответно стана достатъчно добър и в сферата на опонента си. Загадката виси с пълна сила в този мач но предвиждам победа за Борката със съдийско решение.

6. Атанас Джамбазов - Станислав Драков

Първа среща от така жадуваното и истинско GP при 93кг. Драков е доста нестандартен издържлив и труден за заключване боец. Но мисля че досега не се е срещал с нещо от това което ще му предложи Атанас - удари по тежки от тези с боен чук агресия и убийствен граун анд паунд. Победа с ТКО за Атанас в 1 рунд.

7. Емил Захариев - Камен Георгиев

Камен е изключително опитен и хитър боец, а Емил умее да наказва и половин грешка на опонента си. Вече имат две срещи помежду си. Победа на Емо с ключ

8. Никола Дипчиков - Витали Бандурски 

Малко хора познават Витали, но определено когато двама страйкъри се срещнат на ринга най-доволна остава...публиката!! Мисля че опита на Никола ще му помогне да спечели тази среща.

9. Росен Димитров - Гаджи Зайпулаев
Умишлено дадох статистиката на руснака. С физиката на нашия шампион побеждавал доста корави опоненти без слаби места. Мисля че това ще е двубоя не само на вечерта, а може би и на годината. И все пак независимо от всичките качества и умения които има на ринга срещу него ще е Близнака. Дори и в САЩ е познат така. Няма да изреждам какво може Росен - това всички го знаят. Убийственно темпо и за двамата на което руснака няма да издържи и може би ще се пречупи втория или трети рунд. Категорично Росен взима победата!

10. Любо Симеонов-Уес Симс 

Любо за първи път ще се срещне с боец с по-голям габарит от неговия. Уес е много агресивен и от първата секунда ще атакува нашия великан. Всячески ще се опитва да скъси дистанцията за да не попадне под обсега на тежките ръце на българина. Но малко или много това ще даде отражение върху издържливостта му и точно това от което се страхува американеца ще се случи. Победа за Любо с КО или ТКО втори рунд.


Това е само мое мнение неангажиращо по никакъв начин.Да не забравяме че ММА затова бързо се превърна в толкова популярен спорт защото обратите се случват така често.

Едно скромно мнение на Пламен Петров-Легендата 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес