Зареждане

5 UFC бойци, които не е хубаво да срещате по тъмно

5 UFC бойци, които не е хубаво да срещате по тъмно
Публикувано на: Октомври 4, 2013 в 08:52 ч
Снимка: wikimedia.org
Като цяло смесените бойни изкуства (ММА), известни и като свободни двубои, имат лоша репутация сред обществото. Същото важи и за всички спортисти, решили да се занимават с този спорт. Истината обаче е, че повечето състезатели са приятелски настроени, интелигентни, с добро чувство за хумор, а и много от тях работят на постоянна и отговорна работа. Разбира се, има и малък процент от тези бойци, които напълно олицетворяват широкия публичен имидж на ММА като кръвожаден спорт. С тях наистина шега не бива и всеки би предпочел да избегне среща с тях в тъмна уличка късно вечер.
 

Nick Diaz (26 победи, 9 загуби)

 

 
Diaz обича да се бие и просто не му пука. Този човек, който като малък е налитал на брат си с тризъбец, е бил участник и в няколко побоища след края на редовното време в ММА състезания. Той има и доста вцепеняващ поглед. Един грешен поглед в очите на Diaz и е вероятно да си подремнете непредвидено.
 

Chris Leben (22 победи, 10 загуби)

 

 
Правило номер едно - никога не се забърквайте с възрастен човек с червена коса и самурайски татуировки. Правило номер две - никога не се забърквайте с човек, който троши прозорци с голи ръце и пикае в леглата на съквартирантите си. Или по-просто казано - никога не се забърквайте с Chris Leben. "The Crippler" е дивак в клетката и извън нея, макар че за щастие в последните две години оправи малко поведението си. Той обаче не е променил настроението си към боя и е готов винаги за него, независимо от времето и мястото.
 

Wanderlei Silva (35 победи, 12 загуби и 1 равен)

 

 
Всеки, който е срещал Wanderlei Silva - като изключим Chael Sonnen - знае че бразилецът е изключително позитивна и добра личност. Той е намерил начин да превключва в нощта преди двубоя, като така се превръща в сплетена топка от насилие и ярост в клетката. До преди няколко години неговото лице беше тотална каша, в следствие от многото белези, получени от години улични боеве. Той обаче си направи операция за отстраняване на излишната тъкан и пооправи щетите. Желанието му за саморазправа обаче си стои същото, тъй като съвсем скоро налетя на публично място на боеца Chael Sonnen.
 

Alistair Overeem (36 победи, 13 загуби)

 

 
Висок 198 см и тежък 120 кг, Overeem е един от най-големите атлети на UFC, а самата му физика е като издялана от камък. Той има и страховит белег на лицето, спомен от удар с бутилка в главата по време на сбиване в бар. Като по-млад той е бил известен бияч по заведенията, така че спречкването с него и сега е доста опасно. Прякорът му "The Demolition Man" на български се превежда "Разрушителят" и той напълно го е заслужил побеждавайки с нокаут или отказване 34 от 36-те си опонента, които е надвил.
 

Dan Henderson (29 победи, 10 загуби)

 

 
Henderson има една от най-издръжливите на удари брадички в ММА, а лицето му е платило цената на безбройните понесени юмруци. Ветеранът има нос, който очевидно е бил чупен повече от веднъж, има доста белези, които носят различни истории със себе си, а също така му липсват и няколко предни зъба. Към това нека добавим и стабилно счупените уши, които са резултат от 25 години тренировки по борба и ето че получихме идеалната маска за Вси Светии, която може да изплаши всеки.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес