Зареждане

5 от най-татуираните ММА бойци

5 от най-татуираните ММА бойци
Публикувано на: Май 7, 2017 в 23:25 ч
 
Татуировките се превръщат във все по-разпространен “атрибут” сред професионалните спортисти, включително - и сред бойците.


Не са никак малко ММА звездите, които са нашарили значително своите тела, подчертавайки индивидуалността си.

Съвсем наскоро нова голяма татуировка си направи боецът от тежка категория на UFC Mark Hunt, който татуира целия си гръден кош.

Популярни бойци като Georges St-Pierre, например, имат съвсем малко мастило по кожата си. Други, като Conor McGregor, имат значително повече татуировки, но и все още не малка част от тялото им се вижда.

Има вече и друга категория бойци, при които манията по татуировките е толкова голяма, че те са познати с рисунките си по тялото почти толкова, колкото и с уменията си. Ето и петима от тях:


Benson Henderson
Бившият шампион на UFC в лека категория и настоящ боец на Bellator Benson Henderson има татуси по ръката и ребрата си. Голямата работа по тялото на Henderson обаче е върху гърба му, върху който има нарисувани огромни ангелски криле.


Alessio Sakara
Benson Henderson не е единственият боец с масивни татуировки в Bellator. Същото може да се каже и за италианеца Alessio Sakara, който е с актив от 2-0, откакто се присъедини към полутежката категория. Върху гърба на ветерана от UFC има огромна татуировка, която е посветена на неговите римски корени.


Scott Jorgensen
Бившият боец на WEC в категория “петел” и дългогодишен кадър на UFC Scott Jorgensen също е нашарен с много красиви татуировки. Особено впечатление при неговите татуси прави страхотният им цвят.


Ross Pearson
Британският боец от лека категория в UFC Ross Pearson, който също така се е състезавал и категории “перо” и полусредна, има някои страхотни рисунки по тялото си. Включително и по своите пищяли и прасци.


Norifumi “Kid” Yamamoto 
Японската ММА легенда Norifumi “Kid” Yamamoto, който е ментор на талантливия Kyoji Horiguchi, може да се похвали с някои от най-яките татуировки сред бойците. При него рисунките започват от ключицата, минават през гърдите и корема му, и покриват целите му ръце.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес