Зареждане

3-те най-болезнени удара в слабините

3-те най-болезнени удара в слабините
Публикувано на: Декември 20, 2017 в 19:04 ч
 
 Ударите в слабините са изключително неприятна част от спорта и въпреки че протекторите вършат работа, бойците могат да усетят болка и при най-лекото почукване.
 
Според общите ММА правила, на всеки ударен в слабините боец се полагат 5 минути за възстановяване.
 
Има обаче и редки случаи, в които дори и 5 часа не биха били достатъчни, за да отмине болката.
 
Подготвили сме ви три срещи, които дори биват прекъснати заради такъв брутален удар.
 

Mirko Cro Cop срещу Alistair Overeem

 
Само при мисълта за удар с коляно между краката ни се завива свят, какво ли остава този удар да е причинен от самия Alistair Overeem. Не се случва за пръв път Cro Cop да бъде удрян право в гордостта - няколко такива удара отнася и по време на срещата си с Cheick Kongo. Специално в случая с Overeem, срещата беше прекратена, като победител не беше обявен.
 
 

Wanderlei Silva срещу Gilbert Yvel

 
Срещата датира от далечната 2000-на година и навярно щеше да се превърне в еталон, ако не беше коварният удар, който слага край на двубоя 21 секунди след началото му. Интересното в случая е, че този път го отнася Gilbert Yvel, който по принцип е известен с мръсните си номера. 
 

Aori Gele срещу Hyun Man Myung

 
Първенец в нашата селекция е двубоят между Aori Gele и Hyun Man Myung, който се състоя по време на Road FC 39 по-рано тази година. Само по физиономията на Aori Gele можем да си извадим извода, че ударът е болял. И нищо чудно, имайки предвид, че е с пищяла. Срещата беше отменена, а Gele откаран в болница. За щастие, без сериозни щети.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес