Зареждане

15 съвета за дамите, които излизат с бодибилдър

15 съвета за дамите, които излизат с бодибилдър
Публикувано на: Април 4, 2020 в 18:35 ч
Успешните връзки най-често се базират на два фактора - съвместимост и сходни интереси. И въпреки че като цяло да търсиш собствения си двойник в женска форма, за да се ожениш за него, е сравнително неуспешен модел, все пак е важно да споделяш интересите и хобитата си със своята половинка. Когато това ви липсва, шансът помежду ви да не се получава, е по-голям.

Животът с бодибилдър също не прави изключение. Сериозните бодибилдъри са уникална прослойка с изключително специфични ритуали, които е хубаво да се знаят от всяка дама, желаеща да изгради здрава и стабилна връзка с представител на това общество. И за да не губим ценно време, започваме директно с първия от 15-те практични съвета за дълго и щастливо съжителство с бодибилдър.

Присъединете се

 
Няма повод за притеснение - не става въпрос за фанатично блъскане на железа в залата по цял ден, по ако от време на време се присединяваш към някоя от тренировките на половинката ти, със сигурност той би го оценил. Дори и да не изпитваш особено удоволствие от тренировките, направи го поне заради времето, което ще прекарате заедно.

Не пречете на тренировките

 
Дори и да има виелица на вън, дори и да започва Трета световна - някои от нас просто не пропускат тренировки. За нищо на света! Какъвто и катаклизъм да идва, има си план за тренировките и той трябва да се следва! Така че, молим, за нищо на света, не ни приклещвайте в ъгъла с ултиматуми, карайки ни да избират между среща с вас и тренировка. Най-често такива ултиматуми не водят до успех.

Не натрапвайте вредната храна

 
Известно е, че храненето е също поне толкова важно, колкото самите тренировки. Голяма част от трениращите си имаме принципи, които се следват стриктно, без изключения, затова ако откажем парче пица или бира, не се обиждайте - сами правим избора да ядем качествена храна.

не се учудвайте, когато се помпаме пред огледалото

 
За трениращия не е само от значение поведението, но и начина, по който изглежда. Разбира се, някои от трениращите държим изключително много на външния си вид, така че вероятността да ни хванете да се оглеждаме в огледалото е наистина голяма. Значи ли това, че сме нарциси? Отговорът е "не" - просто следим прогреса си.
 

 

Говорете си за тренировките

 
Дали ще обсъждате техники или останалите трениращи в залата, вероятността случващото се по време на тренировка да ви бъде и тема на разговор и в други ситуации, е голяма и няма нищо лошо в това - споделяте интереси и това сплотява допълнително.

Не поставяйте ултиматуми

Ако някога поставите мъж да избира между вас и фитнеса, най-вероятно ще се  наиграете и ще останете разочаровани. Насилственият избор между вас и тренировките единствено ще остави неприятно усещане у половинката ви и обикновено няма да получите резултата, на който сте се надявали.

Винаги бъдете подготвени

Във всяко едно време бодибилдърът може да носи със себе си един или повече от следните предмети: бутилка с вода, протеин в различна форма, чиста храна, обувки за тренировка и множество горнища и фланелки. Правим всичко възможно в името на добрите резултати, затова не ни винете, ако ви се струва, че носим много неща със себе си.

Подкрепяйте половинката си по пътя

 
Без значение дали половинката ви се подготвя за състезание или иска да си бие личния рекорд за мъртвата тяга. Каквото и да си мислите, подкрепата ви е от изключително значение и може да се окаже ключова при постигането на целите ни в залата.

Хранете партньора си редовно

 
Колкото и голямо да е било последното ядене, когато и да е било то - хранете звяра, за да е доволен!

Нагласата е от значение

Дори и да не следиш новите добавки и магически програми за напомпване се разработват, най-малкото, което можеш да направиш за близкия до себе си е да се направите на заинтересовани (дори и не всеки път).

Запознайте се с програмата

 
Има хора, които предпочитат да тренират 5, 6 или дори по 7 пъти в седмицата. Хубаво е да се запознаете с навиците и рутината на човека до себе си, като се съобразите и с факта, че тренировките в повечето случаи са водещи.

Наслаждавайте се на визията

Само обърнете внимание на тялото на приятеля си и как се облича - тренировките в крайна сметка винаги си заслужават, нали?

Дръжте кутиите за храна наблизо

 
Из кухненските шкафове трениращите най-често държат всякакви кутии, бутилки и шейкъри. Не се озадачавайте, когато маниакално търсим правилното капаче или понякога забравяме някой шейкър недоизмит.

Не бъдете ревниви

 
В залите обикновено има много привлекателни момичета (и те го знаят), които търсят да закачат някой по-разсеян момък покрай тях. Повярвайте ни, докато вечер се прибираме при вас, няма от какво да се притеснявате.

Обичаме да тренираме, но повече обичаме вас

 
Заниманията в залата може да са ни любими, но всеки би поставил партньора си преди всичко, ако наистина го е грижа за него. Не е необходимо да познавате в детайли материята - просто приемете партньора си такъв, какъвто е. Без допълнителни условности. Това ще бъде вашият ключ към дългата и щастлива връзка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес