Зареждане

Стоян Копривленски - един нетипичен бургаски батка на върха в кикбокса

Публикувано на: Февруари 2, 2021 в 09:07 ч
Стоян Копривленски е един от най-успешните български кикбоксьори, национален състезател, шампион на ринга и един от най-атрактивните участници в престижната международна организация GLORY, където се състезават имена като Рико Верхувен, Бадр Хари и др.

"Снайперът" прекарва детството си в крайния бургаски квартал "Меден Рудник", където има амбиции да стане футболист. След 5 години тренировки обаче, той сменя топката с боксовите ръкавици и започва тренировки по кикбокс. Мотивацията му в началото - бил е по-дребен от останалите в суровата бетонна бургаска джунгла от свирепи 'маняци' и е трябвало да се научи на адекватна самоотбрана.

С постоянство и усърдие, Копривленски започва не само да става по-добър, но и привлича вниманието на треньора на Бадр Хари, Майк Пасание, при когото прави тренировъчен лагер в Холандия.

Паралелно с това той завършва и математическата гимназия в Бургас. И започва висшето си образование във военноморското училище във Варна, като междувременно бележи огромни успехи в престижните турнири на GLORY, където става един от любимците на феновете заради атрактивната си игра и победите си с нокаут.


В този епизод "Лице в лице с шампиона" най-успелият ни професионален кикбоксьор излиза в разговор със смелия Ангел Караиванов, който не се притеснява да задава най-неудобните въпроси на едни от най-опасните бойци в България.

От срещата му със Стоян Копривленски ще разберете:
  • Как е бил изгонен от футболното игрище и каква закана е отправил на треньора си тогава?
  • Ял ли е бой от жена?
  • Какво прави преди най-тежките си битки срещу топ бойците на GLORY?
  • Какъв е неговият порок?
  • Каква е тайната на бруталната му коремна преса?

И още много интересни факти може да научите от видеото горе. А накрая, както е традицията, ще завършим с малко бой.

Ако видеото ви е харесало, последвайте ни във Facebook, Youtube - споделяйте, лайквайте, коментирайте и съвсем скоро ще можем да ви зарадваме със следващия епизод на "Лице в лице с шампиона".

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес