Зареждане

Лице в лице с шампиона: Камен Георгиев

Лице в лице с шампиона: Камен Георгиев
Публикувано на: Януари 16, 2019 в 12:30 ч
Поредният епизод на рубриката на MMA.BG "Лице в лице с шампиона" с водещ Ангел Караиванов е вече тук. В нея известни български бойни атлети говорят за неща, за които обикновено рядко някой ги пита - без никаква цензура и съвсем искрено, а в края ни показват и любимите си техники.

Обикновено се стремим епизодите да са кратки - до 5-10 минути. Този епизод обаче стана почти 20-минутен, защото шампионът тук има толкова много опит и истории зад гърба си, коя от коя по-интересни и честно казано нямаше какво да спестим и изрежем. Всичко, което чуете идва от доказан български шампион, който е врял и кипял в бойните спортове години наред.

Камен Георгиев е един от най-опитните бойни атлети на България. Треньорът на "Боен клуб България" е преминал през различни бойни изкуства като джудо, самбо, ММА, санда, айкидо, жиу-житцу, комбат рестлинг и какво ли още не.

От него ще разберете как са се зародили свободните боеве у нас - къде са били първите битки и кой е бил техния инициатор.

Камен разказва и за моралния дълг на боеца в обществото - нещо, за което рядко може да чуете да се говори.

Оставяме ви с Ангел и Камен в поредния епизод на "Лице в лице с шампиона" - само на MMA.BG - всичко за бойните спортове.
 

 
Ще се радваме да ни кажете и кой друг боен атлет искате да видите в тази рубрика, както и какво да го питаме - вие сте на ход.

Ако сте пропуснали някой от предните епизоди на новата ни поредица, наваксайте от тук: 
Ако видеото ви е харесало, подкрепете нашия труд като го споделите, за да достигне до повече хора.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес