Зареждане

Биография на Don "The Predator" Frye

Биография на Don "The Predator" Frye
Публикувано на: Юни 27, 2008 в 18:16 ч

Един от първите бойци в Ultimate Fighting Championship. Don "The Predator" Frye е роден на 23-ти ноември, 1965 г. Започва да се занимава с боарба още през първата си година в Arizona State University. Треньор му е Dan Severn. При първите си състезания той печели както свободната борба, така и класическата.

 

През 1995 г. започва подготовка за включване в UFC и следващата година той е записан като участник в осмото издание на турнира - Frye се бие с трима различни опонента, като отбелязва победа над всеки еидн от тях, при това срещите траят под 3 минути и така титлата. Don бързо става любимец на публиката и е обратно на ринга в UFC 9, където побеждава Amaury Bitetti, като продължава тенденцията да печели битка след битка.

Frye подписва договор с PRIDE през 2001 г. Там печели повечето битки, включително и тази срещу Ken Shamrock. След като става доста популярен в този турнир, The Predator губи няколко двубоя подред и след това напуска PRIDE. K1 предлага договор на боеца, и въпреки неговото подписване, участието му и в този турнир продължава серията от загуби.

 

През 2007-ма той става треньор на Tucson Scorpions, като ги подготвя за International Fight League.

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес