Зареждане

Трол или откачен ? Какво се случва с Райън Гарсия ?

Трол или откачен ? Какво се случва с Райън Гарсия ?
Публикувано на: Март 9, 2024 в 18:00 ч
На 20 април бившият безспорен световен шампион в лека категория Девин Хейни ще се изправи срещу друга звезда, Райън Гарсия.

Битката им може да продаде над милион платени гледания благодарение на медийното присъствие на Гарсия и взаимната вражда между бойците. Но този двубой може да се разпадне поради последните изявления на Гарсия в социалните мрежи. Изглежда, че той има психични проблеми.

През последните няколко месеца Гарсия направи странни изявления. Той критикуваше собствените си промоутъри, а след това се разведе със съпругата си минути след раждането на детето им. Сега последваха странни постове и разговор с Андрю Тейт, където Гарсия каза нещо шокиращо.


„Елитите ме държаха като заложник и ме принудиха да гледам как изнасилват малки деца! По дяволите, отведоха ме в гората. Не се шегувам, имам проклето доказателство. Не ми пука! 

Bohemian Grove [общество на политици, бизнесмени и културни дейци, чиито членове се срещат ежегодно в Bohemian Grove, разположено в Калифорния] съществува. Вързаха ме по дяволите и ме принудиха да гледам. 

Изнасилват малки деца. Вече знаете кои са те. Най-висшият елит. Но те не могат да ми навредят, защото аз съм бог. Бях на две години, когато ме изнасилиха. Мога да предоставя доказателства. Тогава започна всичко.“, каза Гарсия.

Скоро той имаше около 40 поста, някои от които доста луди. Гарсия каза, че на 6 юни ще има земетресение, което ще удари Лос Анджелис и ще унищожи Холивуд и Лас Вегас. А преди това призова хората да се молят за Йерусалим.

През 2021 г. Гарсия отмени битката си срещу Хавиер Фортуна поради психични проблеми. Дреа Селина, бивша съпруга на Гарсия, призова за молитви, защото разоваряла с Райън, който не бил добре.
Гарсия обяви развода няколко минути след раждането на сина си, а бракът продължи три години. Източници от TMZ Sports заявиха, че семейството има "непреодолими различия", които правят ситуацията "неуправляема".

Самият Девин Хейни смята, че Гарсия ще се оттегли преди битката им. И баща му посъветва Гарсия да отиде в психиатрична клиника: 

„Чух, че всичко това е рекламен трик. Ако случаят е такъв, тогава Гарсия трябва да отиде в психиатричното отделение, защото този вид глупости не работят."

Не е ясно какво точно се случва с Райън, но той излезе с видео, в което сподели, че си прави шеги с постовете и твърденията си. Той обяви, че спира да се шегува и започва да се готви за битка.

Феновете на теориите на конспирацията вярват, че Райън говори истината, но елитите му запушили устата. Вие какво мислите ? Казва ли Гарсия истината или просто е изпаднал в депресия и си измисля ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес