Зареждане

Конър Макгрегър е ирландската версия на Александър Емеляненко

Конър Макгрегър е ирландската версия на Александър Емеляненко
Публикувано на: Октомври 6, 2022 в 00:00 ч
Александър Емеляненко вече има неразрушима връзка с алкохола - време е за Конър Макгрегър.

Конър Макгрегър има уникален талант – ирландецът вдига най-голям шум в информационното поле, като реално бездейства. Следващата битка на Notorious все още не е обявена - боецът продължава да се възстановява от счупен крак, получен в дуел с Дъстин Порие. Но името на Конър се появява в медиите по други причини.

Първоначално се оказа, че Макгрегър не е общувал с допинг служителите на USADA повече от година. Ясно е, че може да има само една официална причина - ирландецът прекрати кариерата си и отпадна от базата с данни на USADA.

Но в действителност всичко може да бъде по-сложно, тъй като антидопинговата агенция отказа да коментира решението да заобиколи Макгрегър.

Може би след няколко месеца Мак ще публикува обща снимка с представител на USADA, но това няма да се случи преди момента, в който той напълно се възстанови от нараняването и прочисти тялото от лекарствата.

Вече е известно, че Конър ще участва във филм, където главната роля ще бъде изиграна от Джейк Джиленхал. Изглежда ирландецът е толкова горд от този факт, че е решил да омаловажи други бойци, които също са се явявали на прослушвания за кино.

На тази основа Макгреъгр имаше конфликт с Майкъл Биспинг - по време на словесна престрелка в социалните мрежи Макгрегър обеща да счупи главата на Майкъл. А няколко дни по-рано Мак помоли Дейна Уайт да организира спаринг с Хасбула. Като цяло бившият двоен шампион прави всичко, за да не бъде забравен.

Всеки ден Конър все повече прилича на Александър Емеляненко. Подобно на Емеляненко, Макгрегър редовно публикува свежи снимки на текущата си форма в социалните медии, за да покаже колко е добър и колко големи проблеми ще има за следващия му противник.

Подобно на Александър, Конър хвърля зловещи заплахи в интернет. Последната такава на Maк беше към Биспинг, а Емеляненко тормозеше Александър Шлеменко.

„Бих плеснал Шлеменко по тила, бих излъскал плешивата му глава. Ще му напъхам езика в задника, за да не се перчи повече пред тълпата. Той разбира, че след нашата битка ще изплюе зъбите си през задника, така че отказва да се бие с мен “, каза Емеляненко в интервю за Metaratings.

Третата прилика между Макгрегър и Емеляненко-младши е пристрастяването към романтичните игри. За никого не е тайна, че Александър има огромни проблеми с пиенето. Същото може да се каже и за Макгрегър. Жозе Алдо разказа история за любовта на Конър към алкохола.

„Този човек наистина пие много. Спомням си как той летеше с частен самолет и напълно пиян се обади на нашия самолет чрез диспечера, каза всякакви глупости. По дяволите, беше толкова смешно“, спомня си бразилецът в разговор за Connect Cast.

Кариерата на Александър Емеляненко върви надолу, а на Конър също не върви много добре. Приликите между Макгрегър и братът на Фьодор са тревожни. Ако Конър не промени подхода към кариерата си, всичко може да завърши толкова трагично, колкото в последната битка на Алексаднър.

В нея Емеляненко беше нокаутиран от Вячеслав Дацик за 13 секунди. Друга обща черта между Конър и Александър е проблемите с властите. В момента Макгрегър се движи по стъпките на Александър, а това няма да завърши добре за него.

Да, Конър е легенда и беше добър ММА боец, но до 2016 година. Към днешна дата Макгрегър лежи на стари лаври.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес