Зареждане

Джейк Пол ще погребе Нейт Диас ?

Джейк Пол ще погребе Нейт Диас ?
Публикувано на: Април 14, 2023 в 00:00 ч
Братята блогъри Джейк и Логан Пол отдавна са големи имена в света на бойните спортове.

Джейк е този, който се отличи повече от брат си. "Проблемното дете" успя да победи няколко ММА легенди. Бен Аскрен и Тайрън Уудли бяха нокаутирани от Пол, който след това победи и Андерсън Силва.

Естествено, такива успехи сериозно повишиха самочувствието на Пол и той започна да мечтае за пълноправни боксови титли. Първият професионален боксьор обаче свали ютубъра от небето на земята.Томи Фюри, който е брат на легендарния Тайсън Фюри, успя да се справи с Пол през февруари. Джейк даде всичко от себе си, но уменията му и малкото опит не бяха достатъчни, за да победят Томи. Блогърът загуби за първи път и реши да се върне към стария начин за печелене на пари.

Джейк си намери нова залязваща звезда от света на ММА. На 5 август Джейк Пол ще има боксова битка със звездата Нейт Диас, който напусна смесените бойни изкуства. Блогърът веднага започна психологическа война:

„На 5 август отбелязваме погребението на Натаниел Диас, докато го изпращаме в ковчег обратно на Дейна. Освежителни напитки ще бъдат осигурени на службата. Облекло с черна вратовръзка.“, написа Пол в Twitter.

Диас наистина рискува здравето си в такава битка. Дори и в най-добрите си дни Нейт не беше силен удряч. Диас разчиташе повече на борцови умения и силен характер.

Пол е доста по-млад от 37-годишния си опонент и удря много по-силно. Изглежда, че легендата на UFC го чака нокаут. Малко вероятно е той да успее да издържи цялата дистанция срещу Джейк. Нейт рискува много с тази битка, защото Дейна Уайт няма да го вземе обратно в UFC, ако падне от Пол.

Ако трябва да направим сравнение между двамата, то определено повечето позитиви са на страната на Пол. Нейт рискува всичко в тази битка и шансовете за загуба са доста големи. Предстои да видим дали Пол ще успее да погребе гангстерът от Стоктън.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес