Зареждане

Анализ и прогноза преди Бадр Хари - Овърийм 3

Анализ и прогноза преди Бадр Хари - Овърийм 3
Публикувано на: Септември 18, 2022 в 02:00 ч
Алистър Овърийм е готов да се завърне в кикбокса.

Бившият шампион на K1 ще се изправи срещу Бадр „Лошо момче“ Хари в трилогия, която ще оглави GLORY Collison 4 на 8-ми октомври в Арнем, Нидерландия.
Първоначално Овърийм трябваше да се изправи срещу Рико Верховен, но "The Reem" беше принуден да се оттегли поради контузия.

Ако погледнем коефициентите, тогава Бадр Хари е голям фаворит.
  • Коефициент за победа над Бадр Хари - 1.32
  • Коефициент за победа на Алистър Овърийм - 3.20
Шансовете са в полза на Хари в тази битка, тъй като той се изправя срещу много по-възрастен Овърийм, който е бил в MMA през последните години. Бадр не е печелил битка на ринга от 6 години, докато Алистър не се е бил в кикбоксa от 2010 година насам.

Оттогава „The Demolition Man“ направи впечатляваща кариера в UFC, записвайки победи над Франк Мир, Жуниор дос Сантос, Марк Хънт, Фабрисио Вердум, Брок Леснар и много други. Той обаче записа и тежки поражения, в които видяхме, че брадичката му е доста слаба.

В първата им среща Овърийм нокаутира Хари в първия рунд на K-1 Dynamite през декември 2008 година. Хари изравни резултата, правейки го 1-1 на World Grand Prix през декември 2009 година, след като прати няколко пъти Овърийм в нокдаун.

Това може да бъде истинско предизвикателство за Овърийм, който е свикнал да се бие само в MMA през последните 12 години. Хари е готов да направи своето 126-то участие в кикбокса, като се надява да отбележи победа № 107.

"Лошото момче" имаше поредица от битки в GLORY, които бяха доста странни. В първата битка с Верхувен, Хари водеше, но си нарани ръката, а във втората нарани крака си и така 2 пъти загуби срещу Рико, въпреки че водеше по точки.

Интересното е, че Хари водеше във всяка своя битка, но лошият му късмет не спира и той губеше. Бадр все още е само на 37, но изглежда така, сякаш е в бойната игра от цяла вечност. Същото е и с Овърийм, освен че е с няколко години по-възрастен - на 42 години.

Тази битка идва много по-късно в кариерата им, отколкото би трябвало. Въпреки това Хари и Овърийм са истински пионери и имат способността да нокаутират всеки в правилната вечер. Очакваме темпото да е по-бавно от типичните битки в GLORY. Ще има проблясъци на експлозивност от двете страни, тъй като силата все още е там.

Нашата прогноза е победа за Бадр Хари с нокаут.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес