Зареждане

Политици се скараха за парк в Бразилия и премериха сили в ММА

Политици се скараха за парк в Бразилия и премериха сили в ММА
Публикувано на: Декември 16, 2021 в 01:00 ч
Двама политици в Бразилия уредиха спор помежду си с юмруци през уикенда в битка, която продължи три кръга в стил ММА. Този бой стана хит в страната, а и по света. Мачът изправи Симао Пейшото, 39-годишен кмет срещу бившия съветник Еринеу Алвес Да Силва на 45 години. Двамата се караха за проект за воден парк и не спираха да се хапят през медиите и в социалните мрежи.

В крайна сметка политиците са преценили, че е най-добре да уредят своята вражда в една старомодна битка. През септември Силва предизвика кмета на юмручен бой, като го нарече „мошеник“ и го обвини, че не е успял да запази аквапарк в населеното си място. Пейшото в крайна сметка се съгласи на битката, но само ако е организирана правилно, казвайки, че е кмет, а „не уличен боец“.

Боят най-накрая се случи в ранните часове във физкултурния салон на местно училище и беше предаван на живо в профила на кмета във Фейсбук. Заобиколени от зяпачи, двамата политици излязоха в клетката около 2:30 часа сутринта. Видеото от битката показва как кметът дебютира с бразилска поп балада, наречена „Um Novo Vencedor“ - Нов победител.


Двамата разменяха удари и ритиници. Липсата на професионална подготовка на двамата политици беше очевидна, тъй като и двамата мъже изглеждаха бързо уморени и изтощени. Въпреки че Силва изглежда имаше надмощие в последните два рунда, нанасяйки множество ритници върху кмета преди края на двубоя, то когато съдиите казаха последната си дума, кметът Пейшото беше обявен за победител.

И все пак, дори със спорното решение, двамата съперници се оказаха в добро настроение след това. Пейшото и Силва се прегърнаха и се ръкуваха, потупвайки се по гърба, след като рефера обяви кмета за победител. Двамата политици най-накрая могат да решат кой може да победи в битка, но не е ясно как битката ще се отрази на аквапарка, който беше в основата на боя.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес