Зареждане

ММА боец отказа да се предаде и завърши със счупенa ръка

ММА боец отказа да се предаде и завърши със счупенa ръка
Публикувано на: Ноември 11, 2023 в 04:00 ч
Днес ще ви покажем едно видео, което показва как нещата могат да се объркат по време на ММА битка, след като откажеш да се предадеш.

Често ММА бойците показват завидна издръжливост, за което феновете ги хвалят. Понякога обаче тази издръжливост може да се окаже твой враг, защото ще доведе до тежка контузия. Инцидентът се случи на Evolution Championship 86 в Египет, където боецът Карим се изправи срещу Омар Султан.

Последствията бяха шокиращи, защото станахме свидетели на ужасяваща фрактура на ръката, от чийто звук побиват тръпки. В света на смесените бойни изкуства ( MMA ) потупването е съществена част от играта. Това е жест на предаване, с което признаваш, че опонентът има надмощие. За съжаление, Карим избра да не се отказва, въпреки че рискът от нараняване се увеличи.

Боят взе мрачен обрат, когато Карим счупи ръката си със звук, който накара зрителите да потръпнат. Шокиращото видео не само подчертава физическите рискове от ММА, но и повдига въпроси относно спортната почтеност. В спорт, в който уважението към противника е от съществено значение, инцидентът с Карим повдига въпроси за границите между упоритост и безразсъдство.

Вижте какво се случи:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес