Зареждане

В дагестанска ММА зала бият с тояга, ако имаш неправилна прическа

В дагестанска ММА зала бият с тояга, ако имаш неправилна прическа
Публикувано на: Ноември 4, 2023 в 08:00 ч
ММА бойци от Дагестан получиха тежки наказания от треньора си заради твърде дългата им коса. Последвалото наказание беше жестоко и остави дълбоко впечатление у зрителите на видеото.
Треньорът използва тояга, за да нанася удари на бойци, които не отговарят на изискваната прическа.

Въпреки че бойците от Дагестан са известни със своята издръжливост, това наказание все пак направи впечатление. Бойци, които не пристигнаха навреме или пропуснаха тренировка, също бяха строго наказани. Правилата за прическа в света на ММА са строги на места и някои треньори приемат тези правила много сериозно. 

В този случай треньорът изглежда се е стремял към приличен външен вид на своите бойци, като късите прически са предпочитани. Въпреки че дисциплината и отдадеността към спорта са важни ценности в ММА, тази необичайна форма на дисциплина повдигна въпроси в общността на бойните изкуства.

Инцидентът също хвърля светлина върху културните и естетическите аспекти на прическите в спорта и как те могат да повлияят на спортистите. Преди време Хабиб Нурмагомедов разкри, че неговият покоен баща също наказвал за неправилна прическа в миналото.

Легендата Абдулманап гонил тези, които пристигат с дълга коса в залата му. Вижте как ще те накажат в Дагестан, ако си с неправилна прическа и закъсняваш за тренировка:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес