Зареждане

Махачев за Макгрегър: Ритам му задника и взимам големите пари

Махачев за Макгрегър: Ритам му задника и взимам големите пари
Публикувано на: Март 19, 2023 в 07:00 ч
Ислам Махачев няма нищо против да премери сили с Конър Макгрегър.

"The Notorious" не е печелил битка от 2020 година. Той не е държал титла в UFC от 2018 годинa, като никога не е защитавал титлите, които спечели.
Въпреки това Макгрегър е най-влиятелният ММА боец в UFC и вероятно ще получи шанс за титлата в организацията.

В момента той е треньор в TUF 31 и подготвя своя отбор, за да се изправят срещу Майкъл Чандлър и неговият отбор. В края на сезона двамата бойци ще премерят сили в клетката. За съжаление Макгрегър не дава тестове на USADA, което ще забави завръщането му.

Наскоро Конър сподели, че не иска да се бие с Махачев, а за титлата в полусредна категория. Ислам от своя страна няма нищо против да срита Макгрегър и да вземе големите пари.

"Защо да не се бия с Коънр Макгрегър ? Трябва да си глупав, за да откажеш. Това на 100 % е битка за големи пари. Сега всички знаят, че той не е във форма.

Сритай му задника, прави пари, бъди щастлив.. Не знам дали Макгрегър ще бие Чандлър. Те се опитват да направят битката, но не е официално. 

Не, не мисля, че Конър иска да се бие с него, защото той пие твърде много и пуши по цял ден. TUF е нещо интересно, защото всички ще го забравят. 

Не знам кога се би последния път, но ако се бият, мисля, че ще бъде в полусредна категория. Знам, че искат да дадат на Макгрегър да си избере шампионска битка.", сподели Махачев в подкаста  ‘Weighing In’.

Може ли Макгрегър да затрудни Махачев ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес