Зареждане

Дерик Люис нокаутира Родриго Нашименто в 3-тия рунд

Дерик Люис нокаутира Родриго Нашименто в 3-тия рунд
Публикувано на: Май 12, 2024 в 05:10 ч
Дерик Люис успя да се справи с Родриго Нашименто. Двамата оглавиха събитието UFC on ESPN 56, което се проведе по-рано днес в Сейнт Луис, Мисури.

'Черният звяр' разклати сериозно бразилеца с дясно кроше, което го свали на земята. След това Дерик вкара градушка от удари в главата на Нашименто, който беше спасен от рефера в първата минута на третия рунд. След победата Люис си показа задника на феновете.

„Оценявам Сейнт Луис, че ми позволи да покажа голото си дупе тази вечер. Не можех да позволя на таксиметров шофьор от Бразилия да ме бие. Това е първият път, когато чувам за този човек. Няма начин да позволя на някой като този да ме победи.“, каза Луис след победата с нокаут.

В първия рунд Дерик успя да събори Нашименто, след което работи в клинча. Нашименто успя да се освободи, след което трябваше да се пази от тежките удари, които идваха от американеца. Вместо да разменя удари с Дерик, Родриго го сграбчи и го свали на земята.

Той му вкара граунд енд паунд, след което Дерик го отблъсна и зае доминантна позиция в края на рунда. Във втория рунд Дерик пресираше в търсене на нокаута, но Родриго успя да оцелее. Късно в рунда Нашименто се възползва от подхлъзване на Люис и му вкара добър граунд енд паунд.

Така завършиха първите два рунда, в които беше трудно да преценим кой води. В третия рунд Дерик реши да спре с игричките и прати бразилеца в нокдаун след дясно кроше. След него последваха още тежки удари на земята и срещата приключи с победа за американеца.

С тази победа Дерик се връща към победите в UFC. Нашименто се разделя със серия от 3 поредни победи.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес