Зареждане

Джамал Хил: Перейра не беше по-добър! Победи ме с късмет

Джамал Хил: Перейра не беше по-добър! Победи ме с късмет
Публикувано на: Май 13, 2024 в 02:00 ч
Джамал Хил се завръща с нова порция оправдания за загубата си от Алекс Перейра. Хил все още не може да преживее загубата си в UFC 300 през април, където беше нокаутиран от действащия шампион Алекс Перейра три минути след началото на битката.

Загубата е доста тежка за Джамал, който не спираше да се хвали как ще разбие Перейра. Случи се обратното и сега Хил не разбира кое и как точно обърка. Джамал се обърна и към критиците си и сподели, че това са хора, които никога не са тренирали и си нямат представа от спорт.

Ето какви са най-новите оправдания на американеца:

„Критиките към моето представяне идват главно от хора, които не познават играта, никога не са спортували и не знаят какво е да се върнеш в клетката след дълга пауза. Отсъствах една година поради контузия и когато се върнах, ми отне известно време да се фокусирам. За съжаление, Алекс ме победи, преди да вляза в ритъм. Алекс не показваше, че е по-добър или доминиращ над мен, той просто имаше по-голям късмет в този момент. 

Ударът изобщо не ми повлия, така че веднага приех предложението за следващия мач с Халил Раунтри. Искам да се върна към този темп на работа възможно най-скоро, за да мога да получа реванша за титлата. Във втората битка ще видите съвсем различен курс. 

Дразни ме, че когато предизвиках Иржи Прохазка, той дори не помисли за възможността за мач с мен. Ядосаният Джамал е опасен Джамал. Не искаш да се изправяш пред това. Иржи иска реванш само след 1 победа, което няма смисъл нито за него, нито за мен.  Струва ми се, че Прохазка нарочно не искаше да се изправя срещу мен.", сподели Хил.

Джамал вече започва да дразни с постоянните си оправдания. Предстои да видим следващия път какво ще съчини.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес