Зареждане

Хорхе Масвидал иска доходоносна битка с Макгрегър

Хорхе Масвидал иска доходоносна битка с Макгрегър
Публикувано на: Януари 8, 2020 в 09:12 ч
Хорхе Мсвидал е готов за шампионски двубой след изключително силна 2019-та. След като победи Дарън Тил през март, Масвидал нокаутира брутално Бен Аскрен през юли, а през ноември победи Нейт Диаз с ТКО в един от най-големите двубой за изминалата година.

И въпреки, че всички смятат че Масвидал трябва да е следващия претендент за титлата, Масвидал сподели, че иска друг противник вместо шампиона.

"Бих си избрал Конър, защото него скоро няма да го има. Камару Усман винаги е е тук. Битка с него мога да направя по всяко време. Той ще държи титлата. Това не е голяма работа.

Искам битка с Макгрегър, защото ще е много по-добре платена. Той е шампион в две категории, има добра статистика и идва да се бие. Ще продадем много билети и гледания, където и да се бием. Ще бъде жестоко. Но ако Макгрегър не иска да се бие - аз не съм побойник и не тормозя излишно. Нека си прави неговите неща. Ако го е страх от битка с мен, да го духа. Или го искаш или не го искаш."

Масвидал е казвал неведнъж, че иска да си осигури големи хонорари в следващите си двубои и няма съмнение, че най-касов двубой ще бъде с Макгрегър в сравнение с този с Усман.

Звездата на 35-годишният Масвидал не е сияела по-ярко, така че бойният атлет иска да осребри славата си.

Ще му се изпълни ли желанието обаче с битка срещу Макгрегър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес