Зареждане

Доналд Серони се потроши след инцидент с бик

Доналд Серони се потроши след инцидент с бик
Публикувано на: Април 25, 2024 в 16:52 ч
По-рано тази седмица Доналд Сероне беше опериран, след като получи неприятна контузия при езда на бик.

Макар че вече не се състезава в смесените бойни изкуства, Доналд Сероне все още е интересен за следене. Той се наслаждава на живота след пенсионирането си, а това включва и това, че се е заел с някои интересни хобита.

Пример за това е ездата на бикове. Преди няколко месеца Сероне се съгласи да опита да язди бика Twisted Steel на Дана Уайт в продължение на осем секунди на събитието на професионалните бикоборци (PBR) "Unleash The Beast" на 18 май. Шоуто ще се проведе на стадион AT&T в Тексас.

За съжаление, както твърди самият той, това вече няма да стане, след като получи контузия.


Неволите на Cerrone, свързани с контузии

"Както всички знаете, трябваше да яздя "Twisted Steel" на Дана Уайт на световните финали на PBR на 18 май", написа Сероне в Instagram. "Току-що бях спешно опериран със 100-процентово разкъсване на бицепса от костта! Предполагам, че ако се заиграеш с бика, понякога получаваш рогата. Това не е краят. Ще се възстановя и ще се върна след това."

"Е, ако всички искате да видите какво се случи с човека с една ръка, това е то. Сега, ако си мислите, че това е краят и старият каубой е паднал и е аут - не, сър. Дана Уайт ме свърза с един от най-добрите хирурзи за пълно разкъсване на бицепса и ми даде шест-осем седмици и ще се върна."

Гореспоменатият Дана Уайт изказа мнението си за ситуацията.

"От самото начало смятах, че това е лоша идея за Сероне", каза Уайт. "Туистед Стийл е най-отвратителният бик в PBR. Той е повалил 90 процента от ездачите си. Нека го оставим на професионалистите на световните финали на PBR в Арлингтън."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес